A baba első éve | Családi Könyvklub

Jelenlegi hely

A baba első éve

RAKTÁRON – azonnal küldjük!

Amikor megszületik a baba és ismerkedni kezd a világgal, sok-sok tanulnivaló és sok-sok kaland várja. De a szüleinek is rengeteg tanulnivalójuk lehet új szerepükkel kapcsolatban, különösen ha ezen a téren még kevéssé tapasztaltak.

Nekik (és családtagjaiknak) állítottuk össze A baba első éve című HelloBaby!-kiadványt, amely 4 fő életszakaszra bontva, jól tagoltan tartalmazza mindazokat az információkat, amelyekre a kisbabát nevelőknek az újszülött kortól egészen 1 éves korig szükségük lehet: táplálás, gondozás, védőoltások, fejlődési szakaszok, szabadidős tevékenység, továbbá rekreáció és hasznos tanfolyamok szülőknek.

Születés után - ez a fejezet az első órák és napok eseményeit, teendőit veszi sorra, a kórházi tartózkodás végéig;

Újszülöttkor: az első hónap - a baba otthoni ellátásának kezdeteihez ad tájékoztatást és praktikus tanácsokat;

1-6 hónapos kor - összefoglalja mindazt, ami fontos lehet a baba ellátásához féléves koráig, egészség- és szabadidős tippekkel kiegészítve;

6-12 hónapos kor - következetesen kíséri tovább a baba fejlődésének állomásait az első lépésekig, a beszédfejlődés bemutatásáig, kitér a hozzátáplálásra, továbbá gyakorlatban is jól alkalmazható szempontokat ad a szokásrend kialakításához, a baba neveléséhez.Egyes témákra (például: táplálás, altatás, testápolás, fizikai változások) többször is visszatér a könyv, az aktuális életkori sajátosságok figyelembevételével. Legvégül pedig egy részletes tárgymutató is helyet kapott benne, a speciális témák keresésének megkönnyítéséhez.

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
188 oldal
Méret: 
25 x 19 cm
Kiadás dátuma: 
2021
14,50 €
13,99 €

Ajánlottak

Újdonságok

Kedvenc kategóriák