The Iron Knight - Vaslovag (Vastündérek 4.) | Családi Könyvklub

Jelenlegi hely

The Iron Knight - Vaslovag (Vastündérek 4.)

RAKTÁRON – azonnal küldjük!

A Vastündérek sorozat legújabb kötete

Ash, a tündér jégherceg a szerelmet a halandók és a bolondok gyengeségének tartotta. Az ő szíve szörnyű halált halt, és vele halt a jégherceg minden érzelme is. Legalábbis azt hitte...

Ekkor azonban Meghan Chase, a félig ember, félig tündér lány áttörte a védelmi vonalait, és visszavonhatatlan esküvel, lovagjaként kötötte magához a herceget. Amikor pedig a tündérek világa kis híján a vastündérek áldozatául esett, Meghan megtörte a köteléket, hogy megmentse Ash életét. Meghan immár Vaskirálynő, egy olyan birodalom uralkodója, ahol sem a Nyár-, sem a Téltündéreknek nincs esélyük a túlélésre.

Ash - kéretlen riválisa, Puck, és a bosszantó cáit sith, Grimalkin kíséretében - küldetésre indul, hogy beteljesítse a Meghannak tett lovagi esküjét. Hogy életben maradhasson a Vasbirodalomban, lélekre és halandó testre van szüksége. A próbák azonban, amelyeket ki kell állnia, jóformán teljesíthetetlenek. Ash az út során megtud valamit, ami mindent megváltoztat - valamit, ami megingatja a legsötétebb hitét, és bebizonyítja, hogy néha az áldozathozatalhoz nem elég pusztán a bátorság.

Az emberi élet ára

Oldalszám: 
392 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
10,50 €
9,99 €

Ajánlottak

Újdonságok

Kedvenc kategóriák