Jelenlegi hely

Logico Primo - KERET

Logico Primo - KERET

Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap

A  LOGICO PRIMO keret a Logico Primo feladatkártyákkal együtt használható. 

A jelenlegi kutatás egyhangú: a gyerekek akkor tanulnak a legjobban, amikor elemükben vannak. És minden gyermek eleme a játék. A játék aktiválja az érzékeket, szórakoztató és elősegíti a különböző képességek fejlődését. A játék során a gyerekek megtanulják megoldani a konfliktusokat, figyelmesebbé válnak, türelmet tanulnak és megtapasztalják, hogy milyen veszíteni. De különféle képességeket, például aritmetikai, stratégiai és logikai gondolkodást lehet megtanítani a játék során.
Az oktatási játékok általában egy meghatározott területet fednek le, amelyet a gyermekeknek meg kell tanulniuk. Ezekkel ellentétben a Logico játékcsalád sokrétű fejlesztési lehetőséget nyújt.
A Logico Primo egy Finken Verlag által készített oktató játék, amelyet 3 éves kortól ajánlunk. Úgy tervezték, hogy a gyerekek könnyen megérthessék a játék lényegét.

A Logico Primo egy nagyszerű oktatási játék gyerekeknek. Alapvetően egy puzzle és kirakós játék, amelyet még a legfiatalabbak is játszhatnak. A színes csúszógombok nagyon vonzóak, és a keret kezelése egyszerű. Nagyon szórakoztató számukra, hogy képesek ellenőrizni saját eredményeiket. A feladatok az életkori sajátosságaikhoz igazodnak.

A keret nagyon stabil, ezért ideális gyermekek számára. A kártyák vastagabb papírból készülnek. A Logico Primo feladatlapok újra és újra felhasználhatóak, mivel nem kell rájuk írni. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.
A LOGICO PRIMO keret a Logico Primo feladatkártyákkal együtt használható.

Kiadás dátuma: 
2020
13,50 €
12,99 €

Kedvenc kategóriák

Cookies