Várandósság kismamaszemmel | Családi Könyvklub

Jelenlegi hely

Várandósság kismamaszemmel

Beszerzés alatt! Küldési idő: 7 – 9 nap

A "Várandósság kismamaszemmel" című kötet a Kisbaba Napló első kiadványa. Ez a könyv Magyarországon azért különlegesség, mert több mint 500 anyuka segítségével készült.
A terhesség, szülés, gyermekágy és anyaság témakörében ez a kötet egyedülálló.
A tapasztalat szerint az anyukák és a kismamák nem merik kimondani az érzéseiket a terhességgel kapcsolatban. Általában azt várják el tőlük, hogy ez életük legcsodásabb 9 hónapja legyen. Azonban ez az időszak egy érzelmi hullámvasút. Ebben a könyvben a 9 hónap fontosabb momentumai mellett megtalálhatóak egy kismama által leggyakrabban megfogalmazott kérdések, amelyeket az anyukák a saját tapasztalataik révén válaszolnak meg a nő életének erről a gyönyörű, olykor gyötrelmes időszakáról.
Ezen kívül külön fejezet tárgyalja az egészségügyi vizsgálatokat, étkezést, rossz szokásokról való lemondást. Majd a könyv zárásaként szüléstörténeteket, amelyekben a filmbe illő gyors szülésektől a meghökkentőn át a koraszülésekig mindent megtalálhattok.
A mondanivalót az anyukák közreadott fényképei teszik hitelessé. Végigkövethetjük a pocak és a magzat növekedését a 40 héten át. Láthatjuk azt is, hogy mennyire különbözőek az egyes terhességek.
A könyvet ajánlom minden kismamának és nosztalgiára vágyó anyukának, apukának.

Kötésmód: 
kötve
Oldalszám: 
310
Méret: 
14 x 20
Kiadás dátuma: 
2012
18,25 €
17,25 €

Ajánlottak

Újdonságok

Kedvenc kategóriák