Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

40 nyári nap

40 nyári nap

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
608
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
15-16 óra
A tizenkilenc éves Zoé nyári munkát vállal egy állatparkban, ahol a flamingókerttel szemközti pultnál árusít pereceket a látogatóknak. A monoton napok fénypontját eleinte csak a reggeli HÉV-ezés jelenti számára, ahol megtetszenek egymásnak egy vele egy időben utazó, de eltérő megállónál leszálló sráccal. Az idő előrehaladtával azonban Zoé a...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

A tizenkilenc éves Zoé nyári munkát vállal egy állatparkban, ahol a flamingókerttel szemközti pultnál árusít pereceket a látogatóknak. A monoton napok fénypontját eleinte csak a reggeli HÉV-ezés jelenti számára, ahol megtetszenek egymásnak egy vele egy időben utazó, de eltérő megállónál leszálló sráccal. Az idő előrehaladtával azonban Zoé a reggeli utazáson túl egyre több örömét leli az állatparki munkájában is. Zárkózottsága ellenére szép lassan összebarátkozik az állatparki dolgozókkal, különösen Szakóval, aki egyediségével és különleges gondolkodásmódjával tökéletesen kiegészíti az érettségi után megrekedt lányt, és segít tisztán látni önmagát.

A felnőtté válás előtt álló két fiatal útjainak kereszteződéséből egy nem mindennapi kapcsolat alakul ki, ami nem csupán végigkíséri, de nagyban meg is határozza Zoé állatparkban töltött negyven nyári napját.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
608
Kiadás dátuma: 
2023

A szerzőről

Leiner Laura (Budapest, 1985. április 22. –) magyar író, szakmájában 18 éves kora óta aktív. Ismertségét és népszerűségét A Szent Johanna gimi ifjúsági naplóregény-sorozat hozta meg számára. A történet fikció, nem saját élmény.

Első regényét 18 éves korában írta Remek! címmel, ezt 2005-ben publikálta. Első kötetei az Universal Hungary Lap- és Könyvkiadónál jelentek meg. Az első komoly sikert A Szent Johanna gimi című ifjúsági naplóregény-sorozata hozta meg számára, amelynek az első kötetét 2010-ben a Ciceró könyvstúdió hozta forgalomba. A Szent Johanna gimi könyvsorozattal számos nevezést kapott a sikerlistákra és könyvei előkelő helyezést értek el. Könyvei a célcsoport korosztályának a szemszögéből íródtak. Történetvezetése és hangneme mentes a túlzottan drámai, szürreális, avagy erőltetetten laza elemektől, párbeszédei életszerűek, a cselekmény aprólékosan kidolgozott. A több ezer Facebook „barátot” számláló sorozat mára már valóságos kultusszá nőtte ki magát. A sorozatot körülvevő virtuális világ áthidalja az egyes kötetek megjelenése közti időt. A Bexi-sorozat, Iskolák versenye trilógiák is az olvasók nagy  kedvencei.

Kedvenc kategóriák

Cookies