Powered by Smartsupp

Rólunk

1996

Katalógusaink 1996-2023 között jelentek meg!

1996

1996-ban alakult meg, az Aquarius könyvkereskedelmi vállalkozás. A Családi Könyvklub - mint katalógus, az Aquarius felvidéki könyvkereskedelmi cég kiadványaként jelent meg.  

A kezdeti időszakban egyszerű, fekete-fehér katalógusokkal jelentkezett a Könyvklub! Ebben az időben a kereskedelmet,, a határok miatti adminisztrációs sorompók nehezítették...

A kezdeti időszakot erősen nehezítette a Felvidék jellegzetes széttagoltsága, hiszen Pozsonytól, Királyhelmecen át, Kassáig csaknem 600 km hosszan élnek a magyar nemzetiségű polgárok. A Családi Könyvklub bevezette az előnyös csomagküldést az egész ország területén, a házhozszállítást!      Megelőzve korát!

Eljuttatjuk a tudást - még a legkisebb községbe is!

1999

A Családi Könyvklub működési elve egyszerű: korrekt, gyors, kedvezményes, a szolgáltatások magas-szintű elvárásainak megfelelése! Az Aquarius kereskedelmi cég 1999-ben átalakult, s így jött létre a felvidéki magyar könyvkereskedelem  legjelentősebb könyvkereskedelmi cége a - Családi Könyvklub.

2000

2000 őszén a dinamikus fejlődést tovább erősítette, hogy a Családi Könyvklub megnyitotta Dunaszerdahely Bartók Béla utcájában első könyvesboltját, s ezzel lehetősége lett a dunaszerdahelyieknek, illetve a csallóközi könyvbarátoknak megrendeléseik átvételére!

https://konyvklub.sk/jednota-centrum-dunaszerdahely

2001

A Könyvklub 2001-ben megalapította Magyarországon leányvállalatát - Családi Könyvklub Bt - névvel, amely Magyarországon is élénk kereskedelmi kapcsolatokat épített ki a magyar könyvszakma legismertebb képviselőivel.

2006

Első nagyszabású rendezvényünk Popper Péter és Hunčík Péter részvételével!

2007

Vámos Miklós volt a vendégünk!

2008

Családi Könyvklubnak napjainkra több ezernyi klubtagja van, sikerült kiépítenünk a kereskedelmi hálózatunkat. Földrajzi szempontból egészen eklektikus Felvidéken, kapcsolatban vagyunk csaknem 300 magyar alapiskola tanári, illetve igazgatói körével, a 70 felvidéki magyar középiskola vezetőjével, s domináns szerepünk van a községi könyvtárak ellátásában is. Kiváló a Könyvklub kapcsolata csaknem 300 magyar önkormányzattal is.

https://ujszo.com/regio/az-anyanyelvi-oktatas-jegyeben-jatszottak

2009

Családi Könyvklub meghívására, először jött külföldre Müller Péter!

2010

https://ujszo.com/regio/400-meteres-sorban-duborogtek-a-kerekparosok

 

Családi Könyvklub meghívására 2010. december 7-én, a dunaszerdahelyi Max-pláza Cinemax nagytermében napjaink egyik legismertebb média-személyisége tartott könyvbemutatót, FREI TAMÁS!

Vendégünk volt a sok év alatt:

Borsa Brown           2022

Kukorelly Endre      2014

Bagdi Bella             2012

Endrei Judit            2011

Fejős Éva               2011

Parti Nagy Lajos    2009

2012

Családi Könyvklub nagy súlyt helyez vásárlói pontos és alapos tájékoztatására. Szereplőként jelen van minden jelentősebb hazai könyves eseményen, vásáron. Jó kapcsolatot ápol a sajtóval, hirdetései rendszeresen jelen vannak a rádióban és a napilapokban, irodalmi és könyves újságokban. Rendezvényei – a közönség szerint példamutatóak. Sikeres, teltházas színházi események, író-olvasó találkozók, FILM-premierek, koncertek, tömeges közösségi megmozdulások jellemzik az eddigi munkát – s remélhetőleg a Könyvklub jövőben is meg fog tudni felelni a közönség magasfokú elvárásainak

https://ma7.sk/video/20130704205152/Hol-tart-a-szlovakiai-magyar-filmmuveszet.html

https://ma7.sk/video/20120327004405/Csallokozt-idezi-meg-a-Barackliget.html

2014

Hihetlen siker!

Bartos Erika volt a vendégünk!

A nagysikerű Argo film bemutatása, beszélgetéssel egybekötve!

Családi Könyvklub által szervezett egyéb filmbemutatók:

Piargy                        2023

Tiszta szívvel             2016

Csicska (Till Attila)     2014

Taxidermia                 2009

2015

A 100 legsikeresebb szlovákiai magyar!

2018

Lakatos Levente volt a vendégünk!

2019

Nagy kedvencünk - Leslie L. Lawrence - dedikálása!

Családi Könyvklub immár kül- és belföldi könyvkereskedelmi vonatkozásaival - ismert szereplője az egyetemes magyar könyvpiacnak.

2020

Benkő László író. A Magyar Írószövetség és a Történelmi regény írók Társaságának tagja. Történelmi regényei neves személyiségekről szóló életregények. Eddig negyvenegy munkája jelent meg. 2004-től kezdte történelmi regényeit publikálni: a magyar történelemről, a honfoglalásról, kalandozások koráról, tatárjárásról. 

A Zrínyiek-sorozat, Balassi Bálint, A pozsonyi csata és még sok más könyve jelent meg a Családi Könyvklub kiadványaként!

2021

Megújult a webáruházunk!

Független marketing mérések alapján a Családi Könyvklub az egyik legismertebb és legkedveltebb felvidéki könyvkereskedelmi szolgáltatás!

N. Tóth Anikó volt a vendégünk!

Nagyon jó hangulatú beszélgetés volt!

2022

Családi Könyvklub klasszikus családi vállalkozás. Kiválóan képzett, elkötelezett, küldetéstudattal rendelkező munkatársak dolgoznak azon, hogy a Könyvklub partnerei a lehető legigényesebb kiszolgálással találkozzanak!

2023

Családi Könyvklub az utóbbi években gyors, innovatív fejlődésen ment keresztül. Dunaszerdahelyen megnyitotta a Max bevásárlóközpontban legújabb könyvesboltját, ami a jelek szerint kiváló döntésnek bizonyult. Egyre többen keresik fel az üzletházat, ahol roskadásig megtelt könyvespolcok között válogathatnak a könyvbarátok. A könyvesboltot megnyitotta Nagy Andrea és Győry Attila, a Családi Könyvklub két tulajdonosa.

https://ma7.sk/video/kavezo/lakberendezo-segitseget-kerni-ma-mar-nem-luxus-video

2024

Az elbűvölő, szívetmelengető történeteket, mesebeli csodákat BENES TARR CSILLA - színművésznő meséli el, olvassa fel a kicsiknek! Micsoda felemelő - ÉLETÉRZÉS - a mesehallgatás! Ugye Ön is emlékszik, milyen életreszóló élményben részesült, amikor ÉLŐBEN egy mesét hallgatott? Családi Könyvklub könyvesboltjában MESEMATINÉ!

https://ujszo.com/regio/gyerekeket-es-felnotteket-is-varnak-a-mesematinera-video-es-kepek

Családi Könyvklub megjelent katalógusok
Cookies