Jelenlegi hely

Az ilyen vad öröm - Titkos Sanghaj-sorozat

Az ilyen vad öröm - Titkos Sanghaj-sorozat

Kötésmód: 
puha kötés
Kiadás dátuma: 
2024
New York Times Bestseller "Ínycsiklandozóan sötét" - Natasha Ngan, a Girls of Paper and Fire című New York Times bestseller szerzője A csillogó Sanghajban felébred egy szörny... A Rómeó és Júlia története az 1920-as évek sanghaji forgatagába helyezve Bandaháború festi vörösre az utcákat, az egész városon eluralkodik a káosz. A bonyodalom...Bővebben >>
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.02.14.
Előrendelés
Az ilyen vad öröm - Titkos Sanghaj-sorozat
Várható megjelenés: 2024.02.14.
Előrendelés

Bővebben...

New York Times Bestseller
"Ínycsiklandozóan sötét" - Natasha Ngan, a Girls of Paper and Fire című New York Times bestseller szerzője

A csillogó Sanghajban felébred egy szörny...

A Rómeó és Júlia története az 1920-as évek sanghaji forgatagába helyezve

Bandaháború festi vörösre az utcákat, az egész városon eluralkodik a káosz. A bonyodalom középpontjában a tizennyolc évesen is stílusos és elragadó Juliette Cai áll, aki most visszatért, hogy megörökölje a Skarlát Banda - egy magasan a törvény fölött álló szervezett bűnözői kör - vezetői székét. A Skarlátnak egyetlen méltó ellenfele van, a Fehér Virágok - a két banda emberöltők óta viaskodik egymással. A Fehér Virágok minden lépése mögött Roma Montagov áll, a bandavezéri poszt várományosa, Juliette első szerelme - aki elárulta őt.

De mindkét banda tagjai egyre labilisabbá válnak, a végén már konkrétan saját torkuknak ugranak. A városban szóbeszéd terjed: ragály pusztít, vagy őrület? Vagy egy szörny leselkedik a sötétben? Tömegesen hullanak a bandatagok, úgyhogy Juliette-nek és Romának le kell tenniük a fegyvert, és félre kell tenniük személyes ellentétüket. Össze kell fogniuk, hogy megállítsák a vérengzést, mert ha nem, akkor már nem marad város sem, amelyet a felülkerekedő banda uralma alá tudna hajtani.

"Ütős, agyas és kimondottan gonosz" - Tessa Gratton, A megtévesztés útjának társszerzője
"Egyszerre sötét és gyönyörű" - Emiko Jean, a Tokiói tündérmese szerzője
"Fergeteges, íncsiklandozó, letehetetlen" - June Hur, a Silence of Bones szerzője

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies