Jelenlegi hely

Az utolsó bűnevő

Az utolsó bűnevő

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
368 oldal
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
9-10 óra
Cadi Forbes, az élénk képzeletű tízéves kislány súlyos lelki traumát él át kishúga halála miatt. Saját magát okolja a tragédiáért, és fejébe veszi, hogy csakis úgy szabadulhat meg bűnétől, ha a...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 4%

Bővebben...

Cadi Forbes, az élénk képzeletű tízéves kislány súlyos lelki traumát él át kishúga halála miatt. Saját magát okolja a tragédiáért, és fejébe veszi, hogy csakis úgy szabadulhat meg bűnétől, ha a tiltások ellenére felkeresi a hegyek közé száműzött remetét, a bűnevőt, és megkéri rá, hogy szabadítsa meg a vétkétől.

A bűnevő nem kitalált személy, a valóságban is létezett a tizenkilencedik századi Angliában, Skóciában és Walesben olyan személy, akit a kisebb közösségek azért fizettek, hogy magára vállalja az elhunytak bűneit. A különös szokást a kivándorlók magukkal vitték Amerikába, és főként az Appalache-hegységben gyakorolták. Francine Rivers regénye egy ilyen emigráns walesi közösségben játszódik, a Nagy Füstös-hegység vadregényes környezetében.

Cadi Forbes megrázó és felemelően szép története arról tanúskodik, hogyan jut el egy kislány - és vele együtt egy egész közösség - a babonás hiedelmek világából a valódi megbocsátásig: az igaz Istenhitig.

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
368 oldal
Kiadás dátuma: 
2022
Méret: 
20 x 14 cm
Könyv műfaj: 

Kedvenc kategóriák

Cookies