Jelenlegi hely

Bogyó, a csigafiú

Bogyó, a csigafiú

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
14
Kiadás dátuma: 
2018
Olvasási idő:
1 óra
Ismerkedjetek meg Bogyó házával, kedvenc játékaival és holmijaival! Tudjatok meg mindent a csigafiúról, miközben a képek és a szavak segítségével bővül az éppen beszélni tanuló kicsik szókincse, és a kedves, ismerős figurával, örömmel tanulhat újBővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

Ismerkedjetek meg Bogyó házával, kedvenc játékaival és holmijaival! Tudjatok meg mindent a csigafiúról, miközben a képek és a szavak segítségével bővül az éppen beszélni tanuló kicsik szókincse, és a kedves, ismerős figurával, örömmel tanulhat új szavakat.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
14
Kiadás dátuma: 
2018

A szerzőről

Bartos Erika  (Budapest, 1974. február 7.–) magyar író, építészmérnök.

Többek között a Bogyó és Babóca, valamint Anna, Peti és Gergő könyvsorozatok írója. Meséivel megnyugtató, harmonikus világot közvetít, nevéhez sok gyermekkönyv fűződik, történeteit maga illusztrálja. Verseit több zenekar is megzenésítette. Bogyó és Babóca sorozatából rajzfilm is készült, mely a rendszerváltás óta az első magyar animációs mesesorozat. Pályája kezdetétől fogva aktívan foglalkozik speciális szükségletű, vagy súlyos betegségben szenvedő gyermekekkel. Művei több nyelven megjelentek, meséinek egy része Braille nyomtatásban és jelnyelven is elérhető.

Kedvenc kategóriák

Cookies