Jelenlegi hely

Család a dombon 2. - Család a dombon

Család a dombon 2. - Család a dombon

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
382
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
9-10 óra
„Zseniális könyvélmény. Rendkívül szórakoztató." – Don't Forget To Smile And Read Blog Ami sok, az sok! Úgy látszik, minden sínen van. Három csodás kisfiú, szerető férj, családi ház, barátok, kellemes munka és elegendő énidő. Már-már túl nagy a nyugalom! Mi kellhet még a boldogsághoz? Talán egy kislány… – ábrándozik Gyömbi, ám a sors tréfás...Bővebben >>
Előrendelhető
16,90 €
Várható megjelenés: 2023.07.03.
Előrendelés
Család a dombon 2. - Család a dombon
16,90 €
Várható megjelenés: 2023.07.03.
Előrendelés

Bővebben a könyvről

„Zseniális könyvélmény. Rendkívül szórakoztató." – Don't Forget To Smile And Read Blog

Ami sok, az sok!

Úgy látszik, minden sínen van. Három csodás kisfiú, szerető férj, családi ház, barátok, kellemes munka és elegendő énidő. Már-már túl nagy a nyugalom! Mi kellhet még a boldogsághoz? Talán egy kislány… – ábrándozik Gyömbi, ám a sors tréfás kedvében van: a vágyott lányka helyett újra fiúbaba érkezik a családba. Ráadásul nem is egy, hanem egyszerre kettő!

Mert, valljuk be, ami sok, az sok(k)! Öt gyerek kifejezetten az. A menetközben befogadott kölyökkutyáról és a megszaporodott cicákról nem is beszélve.

Ha eddig hullámvasút volt az élet, most trambulin lett – minden előzetes terv felborul, az élet a dombon a feje tetejére áll. Fel-le pattogni, bármily mókás, sokszor ijesztő, néha veszélyes, és nagyon fárasztó. Olykor sosem tapasztalt helyzetekbe, rémisztő magasságokba vagy mélységekbe kerülünk, forog velünk a világ, hogy azt sem tudjuk, hol áll a fejünk. Csak reménykedünk, hogy jó helyre érkezünk, és nem szakad át a védőháló, ha túl gyorsan zuhanunk.

Patak Gyöngyvér a Család a dombon folytatásában emeli a tétet. Még több kaland vár ránk, és megannyi érzelem ragad el minket az események sodrásában. Kihívások, kudarcok és katarzisok követik egymást. A nagy kérdés pedig az, hogyan lehet gyerekek mellett megőrizni az ép eszünk, valamint a testi és lelki egészségünk.

„A magyar Napsütötte Toszkána." – Coloré

„Ezt a könyvet minden szülőnek el kellene olvasnia!" – Könyvuniverzum

„Megmutatja, hogy a borús idő után mindig kisüt a nap." – ReAd-blog

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
382
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies