Jelenlegi hely

A csíkos pizsamás fiú (új kiadás)

A csíkos pizsamás fiú (új kiadás)

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
176
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
4-5 óra
A kilencéves Bruno egyszer csak kénytelen családjával együtt elköltözni kényelmes berlini házukból egy sivár vidékre, ahol nincs mit csinálni és nincs kivel játszani. Ám egy napon találkozik Smuellel, egy másik fiúval, aki egy különös, párhuzamos világban él a kerítés túloldalán, és aki az ottani emberekhez hasonlóan csíkos pizsamát visel. Bruno,...Bővebben >>
Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap

Bővebben a könyvről

A kilencéves Bruno egyszer csak kénytelen családjával együtt elköltözni kényelmes berlini házukból egy sivár vidékre, ahol nincs mit csinálni és nincs kivel játszani. Ám egy napon találkozik Smuellel, egy másik fiúval, aki egy különös, párhuzamos világban él a kerítés túloldalán, és aki az ottani emberekhez hasonlóan csíkos pizsamát visel.
Bruno, aki mit sem tudott korábban a holokausztról, vagy arról, hogy egy náci haláltábor szomszédságába költöztek, lassan eljut az ártatlanságtól a felismerésig, és ez a tudás őt sem hagyja változatlanul.
Az ír John Boyne regénye 2006-ban az év ír gyerekkönyve volt, és számos más díjat és jelölést is kapott. 2008-ban Asa Butterfield főszereplésével forgattak belőle filmet.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
176
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies