Jelenlegi hely

Dalia és Dália - A nagy szívrablás - 2 CD - Hangoskönyv

Dalia és Dália - A nagy szívrablás - 2 CD - Hangoskönyv

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
2
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
1 óra
FÜLBEMÁSZÓ GYEREKIRODALOM A CERKABELLÁTÓL Kertész Erzsi nagysikerű, tanulságos és szívfacsaróan kacagtató, párválasztós lovagmeséje ? Jordán Adél fantasztikus előadásában! „A jó dolgok megmagyarázhatatlanok. Egyszerűen csak jók. Úgy, ahogy ez a könyv is. Én épp ebben látom a jó könyvek lényegét: nevetek és szomorú vagyok egyszerre, közel vagyok...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben a könyvről

FÜLBEMÁSZÓ GYEREKIRODALOM A CERKABELLÁTÓL

Kertész Erzsi nagysikerű, tanulságos és szívfacsaróan kacagtató, párválasztós lovagmeséje ? Jordán Adél fantasztikus előadásában!

„A jó dolgok megmagyarázhatatlanok. Egyszerűen csak jók. Úgy, ahogy ez a könyv is.
Én épp ebben látom a jó könyvek lényegét: nevetek és szomorú vagyok egyszerre, közel vagyok hozzám, de távolról is rálátok magamra, tehát magamon is nevetek. Magamon nevetni pedig nagyon jó.
Kevés történetet ismerek, ami ilyen könnyednek látszik, mégis ennyire mély. Ha ezt elolvassátok, nagyon sokat megtudtok majd a szerelemről. A szerelem sötét verem. De ez titeket egyelőre ne érdekeljen…”

Both Gabi

„Ez egy lányoknak fiúkról, fiúknak lányokról szóló alapkönyv ? nem úgy, mint A várakozás tudománya és művészete vagy a Várúrnőmimikai gyakorlatok. Azokat felejtsétek el!”

Czakó Réka, egigero.hu, Neveljünk olvasókat! csoport

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
2
Kiadás dátuma: 
2022

Kedvenc kategóriák

Cookies