Jelenlegi hely

Egy férfias ügy - Vágyak, szerepek, elvárások a 21. században

Egy férfias ügy - Vágyak, szerepek, elvárások a 21. században

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
300
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
7-8 óra
Sok férfi szeretne nagy házat, menő autót, és minden lehetséges módszert bevet, hogy a szex se hiányozzon a párkapcsolatából. Közben elszaladnak a húszas, a harmincas és a negyvenes éveik is. Tudják, hogy hiányzik valami, de nincsenek tisztában a valódi vágyaikkal. Érzik, hogy valami nem működik jól, de nem tudják megfogalmazni, mi az. Bár a mai...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Sok férfi szeretne nagy házat, menő autót, és minden lehetséges módszert bevet, hogy a szex se hiányozzon a párkapcsolatából. Közben elszaladnak a húszas, a harmincas és a negyvenes éveik is. Tudják, hogy hiányzik valami, de nincsenek tisztában a valódi vágyaikkal. Érzik, hogy valami nem működik jól, de nem tudják megfogalmazni, mi az. Bár a mai kor embere egyre szabadabban élheti meg egyre vadabb vágyait, a valódi intimitás és a stabil párkapcsolat egyre kevesebbeknek adatik meg.

Hummel Zsolt intimitásgourmet második könyvében bemutatja a Férfi – azaz a srác, a pasi és a hím – Szentháromságát! A szív, a fej és a test. A srác tele van érzésekkel, őrülten szerelmes, de nem képes megtartani a nőt. A pasi minden trükköt bevet, ha szexről van szó, biztosítja az egzisztenciát a családja számára, mégis hiányzik belőle az őserő. A hím vad és ösztönös, viszont csak egyetlen testrészével képes gondolkodni, és az nem az agya. A srác lelkes, de félénk, a pasi okos, de megúszós, a hím erős, de agresszív.
Ez a könyv rendet tesz a fejekben, és ha nem is ad tuti tippeket, de segíthet abban, hogy a férfiak egy kicsit jobban megismerjék önmagukat. Végül pedig elárulja azt is, hogy mitől érezheti magát valóban férfinak a férfi, és hogyan élhet minőségi életet egy nő mellett.

Hummel Zsolt intimitásgourmet és hobbiszakács. Számos workshopot és előadást tart a tudatos szexualitás témájában, valamint lingam- és jónimasszázzsal, illetve érintésterápiával is foglalkozik. https://hummelzsolt.hu

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
300
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies