Jelenlegi hely

Előbb-utóbb szerelem

Előbb-utóbb szerelem

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
254 oldal
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
6-7 óra
Tisztességtelen ajánlatok, bűnös szenvedélyek, vígjátékba illő első randik, szívszorító szakítások... Vica, Kamilla, Dóri és Barnabás sorsában közös a nagy kerítő - egy internetes társkereső oldal. Az új...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 4%

Bővebben a könyvről

Tisztességtelen ajánlatok, bűnös szenvedélyek, vígjátékba illő első randik, szívszorító szakítások...

Vica, Kamilla, Dóri és Barnabás sorsában közös a nagy kerítő - egy internetes társkereső oldal. Az új kapuk azonban nem csupán új esélyeket, hanem új veszélyeket is rejtenek, amelyeket hol humort, hol bánatot hozva magukkal, olykor még a legszűkebb környezetüknek sem mernek bevallani. Beteljesült érzelmek kavalkádja kísérik a főhősök útjait.

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
254 oldal
Kiadás dátuma: 
2022
Méret: 
20 x 13 cm

A szerzőről

Palotás Petra (Budapest, 1975. augusztus 9. –) magyar író, az RTL Klub korábbi műsorvezetője.

22 éves koráig (1997) édesanyjával és a testvérével a Gazdagréti lakótelepen élt. Szülei kiskorában elváltak. Első televíziós szereplése műsorvezetőként a Griff Gentlemen's Pop-rock fesztiválon volt, 1994-ben. Még ugyanebben az évben a Top Tv könnyűzenei műsorának volt a háziasszonya. 1995-ben a Bagoly Tv-nél dolgozott pár hónapot. 1997-ben a TV3-nál a Fekete-fehér című nyereményjátékot vezette, de hallhattuk hangját a Budapest Rádióban és a Roxy Rádióban is. 1999-ben diplomát szerzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen német bölcsész és kommunikációs szakon. Még ebben az évben csatlakozott az RTL Klubhoz, ahol a Bravo TV hozta meg neki az országos ismeretséget. 2005-ben indította el Te is jó nő vagy! tanfolyamát, ahol egy profi csapat segítségével átalakítja a nőket. 2006-ban jelent meg első könyve, a Bangkok titkai, melyet azóta számos másik követett.

2008-ban házasodott meg, azóta Hamburgban él férjével és kislányával.

Kedvenc kategóriák

Cookies