Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A földi élet története röviden - 4,6 milliárd év 12 fejezetben

A földi élet története röviden - 4,6 milliárd év 12 fejezetben

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
272
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
6-7 óra
Fedezze fel bolygónk lenyűgöző és dinamikus történetét a neves paleontológus és evolúcióbiológus, Henry Gee segítségével. A könyv egy egyedülálló, hihetetlen utazás mintegy 4,6 milliárd éven keresztül - a Föld születésétől az ember evolúciójáig. Az emberig, aki már nemcsak öntudatos, hanem a jövőjével is törődik. Gee művei arról híresek, hogy...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

Fedezze fel bolygónk lenyűgöző és dinamikus történetét a neves paleontológus és evolúcióbiológus, Henry Gee segítségével. A könyv egy egyedülálló, hihetetlen utazás mintegy 4,6 milliárd éven keresztül - a Föld születésétől az ember evolúciójáig. Az emberig, aki már nemcsak öntudatos, hanem a jövőjével is törődik. Gee művei arról híresek, hogy képesek az összetett tudományos fogalmakat világosan és részletgazdagon közvetíteni az olvasó felé, lehetővé téve, hogy teljes mértékben megértsék azokat a komplex folyamatokat, amelyek bolygónkra és élővilágára hatással vannak.

A szerző mélyreható ismereteit felhasználva mutatja be az évmilliárdok alatt végbement kulcsfontosságú fizikai és biológiai változásokat. Áttekinti azokat a földtörténeti korszakokat, evolúciós ugrásokat és technológiai újításokat, amelyek meghatározták és továbbra is meghatározzák a földi élet létezését. Érzékletes költői képei és magával ragadó elbeszélő stílusa nemcsak információforrássá, hanem lebilincselő irodalmi alkotássá is teszik ezt a könyvet.

A földi élet története röviden című kiadvány a The Royal Society Science Book Prize 2022-es győztese lett, csatlakozva ezzel olyan tudósok munkáihoz, mint Stephen Hawking és Jared Diamond.

Ez a könyv ideális választás mindazok számára, akik mélyebben szeretnék megérteni a bolygónk életének összetett történetét. Így nagyszerű kiegészítője lehet a személyes könyvgyűjteményeknek, de az oktatási intézmények könyvtárainak is.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
272
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies