Jelenlegi hely

Hazatérés Toszkánába - Toszkán lázadó 1.

Hazatérés Toszkánába - Toszkán lázadó 1.

Előrendelhető

„Festői tájakon átívelő romantikus történet, amelyből sugárzik a napfény, az izgalom és a szenvedély.” – Doktorina Blog

Bianca egy lélektépő szerelemi viszony után nehéz szívvel tér vissza a magas hegyek és zöldellő szőlőligetek között megbúvó családi birtokra. Azt reméli, hogy a szemet gyönyörködtető látvány, a nyugodt környezet és a családja szeretete gyógyír lesz az összetört szívére. Ám ahogy az emlékek egyre élénkebben kerülnek a felszínre, Bianca úgy veszíti el újra a kontrollt az élete felett.

A lázadó viselkedése miatt a családjával való viszonya megromlik. Az egyetlen ember, akihez ragaszkodna, Matteo, aki évek óta reménytelenül szerelmes a lányba. Matteo azonban a korábbi visszautasítások miatt csalódott, ezért úgy dönt, inkább elfelejti Biancát és elmerül egy gyilkosság utáni nyomozásban.

A Hazatérés Toszkánába egy múltban gyökerező, szívbe markoló eseménysorozat kezdete. Mély érzések, elfojtott emlékek, veszélyes helyzetek a múltban és a jelenben a ciprusokkal tarkított dombvidék páratlan hangulatával. A történetből kiderül, hogy a hitünk és a szenvedélyünk megmenthet-e minket akár saját magunktól is, vagy olykor ez már kevés a túléléshez.

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
480
Kiadás dátuma: 
2022
15,90 €
Várható megjelenés: 2023.03.06.
Előrendelés

Ajánlottak

Újdonságok

Kedvenc kategóriák

Cookies