Jelenlegi hely

Hollywood, Meta-szerelem

Hollywood, Meta-szerelem

Kötésmód: 
fűzve
Oldalszám: 
248
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
6-7 óra
Hollywood életérzésével teljesen - és természetesen szándékosan - ellentétes e regény célja és témája: a szerelem mély, spirituális, sőt metafizikai vizsgálata. Egy különleges szerelemé, mely Los Angelesben,...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 14%

További ajánlataink

Bővebben a könyvről

Hollywood életérzésével teljesen - és természetesen szándékosan - ellentétes e regény célja és témája: a szerelem mély, spirituális, sőt metafizikai vizsgálata.

Egy különleges szerelemé, mely Los Angelesben, Hollywood városában lobbant - ismét - lángra. Ám az irodalmi műfaj - az íróra jellemzően - ismét csak egy eszköz, egy kellék, hogy a sodró és izgalmas történetből elsősorban a lélek, a szív táplálkozzék az elme helyett.

A történet önéletrajzi valóság-elemeken nyugszik, ám az író korábbi regényeiből jól ismert csavarintással a szereplőknek ismét saját "fantázia" sors-szálakat is sző, mellyel már nem az egyéni, hanem az általános emberi kérdéseket boncolgatja: tudjuk-e egyáltalán, mi a szerelem és mi végre adatott az embernek ez a kozmikus varázserő?

Egy magyar írónő és egy, még fiatalon a szocializmusból Amerikába disszidált magyar férfi sors-szerű egymásra találásának a történetéből elevenedik az olvasó elé egy életeken átívelő szerelmi történet, két lélek karmikus csiszolódása, melyből feldereng az emberi kapcsolatok kozmikus jelentősége és erőteljes sorsformáló ereje.

A több idősíkon futó életek díszletét különböző korok megrázó eseményei nyújtják, így az írótól megszokott kutatói tényfeltárás egy önálló csemege az eltitkolt történelem iránt érdeklődőknek.

Adatok

Kötésmód: 
fűzve
Oldalszám: 
248
Kiadás dátuma: 
2022
Méret: 
13x20

Kedvenc kategóriák

Cookies