Jelenlegi hely

Játssz a szívemen! - Lakeside Love

Játssz a szívemen! - Lakeside Love

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
304
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
7-8 óra
„A szenvedély és a szerelem csodás egyvelege.” – Red Cheek Reads „Az olvasó arcára varázsolt mosoly az utolsó oldalt követően sem tűnik el.” – Harlequin Junkie Dean Walker mindent megtesz, hogy az élete könnyű legyen. A tehetséges és intelligens férfi nyaranta a helyi együttesben dobol, az év többi részében pedig a gimnáziumban tanít, ugyanabban a...Bővebben >>
Beszerzés alatt! Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben a könyvről

„A szenvedély és a szerelem csodás egyvelege.” – Red Cheek Reads

„Az olvasó arcára varázsolt mosoly az utolsó oldalt követően sem tűnik el.” – Harlequin Junkie

Dean Walker mindent megtesz, hogy az élete könnyű legyen. A tehetséges és intelligens férfi nyaranta a helyi együttesben dobol, az év többi részében pedig a gimnáziumban tanít, ugyanabban a jersey-i kisvárosban, ahol felnőtt. Szerelmi életében is az egyszerűségre törekszik, élvezi az elköteleződéstől mentes kalandokat.

Aztán megismerkedik Lainey Burrows-zal, és egyszerű élete a feje tetejére áll.

Lainey csak egy vad egyéjszakás kalandot szeretett volna, ezért teljesen ledöbben, amikor megtudja, hogy tüzes partnere nem más volt, mint fia új matektanára. De ez még semmi a legváratlanabb fordulathoz képest: a szenvedélyes estén a sármos Dean teherbe ejtette, így most szülők lesznek. Együtt. Mindebből pedig egy ellenállhatatlan, édes és gyengéd románc születik, mely nem egyszerű, de megéri a küzdelmet.

Emma Chase New York Times és USA Today bestsellerszerző újra Lakeside városába csábítja olvasóit, ahol most a véletleneké és a vágyaké a főszerep. Nemcsak a főszereplők, de mi is garantáltan szerelembe esünk.

„Egy ültő helyemben olvastam el a könyvet. Képtelen voltam letenni.” – The Book Dutchess

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
304
Kiadás dátuma: 
2022

Kedvenc kategóriák

Cookies