Jelenlegi hely

Jó éjszakát, kisszívem!

Jó éjszakát, kisszívem!

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
32
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
1 óra
Kinek ajánljuk ezt a könyvet? Annak a kisgyereknek, vagy plüssnyuszinak, aki fél a sötétben. Annak a felnőttnek, vagy plüssnyuszinak, aki nem fél a sötétben. (Vagy mégis?) Mindenkinek, aki sötéteket álmodik, pedig színeseket szeretne. Annak, aki nem álmodik semmit, és annak, aki el sem tud aludni. No meg persze Kosztolányi Dezsőnek, nagy...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Kinek ajánljuk ezt a könyvet?
Annak a kisgyereknek, vagy plüssnyuszinak, aki fél a sötétben.
Annak a felnőttnek, vagy plüssnyuszinak, aki nem fél a sötétben. (Vagy mégis?) Mindenkinek, aki sötéteket álmodik, pedig színeseket szeretne.
Annak, aki nem álmodik semmit, és annak, aki el sem tud aludni.
No meg persze Kosztolányi Dezsőnek, nagy tisztelettel.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
32
Kiadás dátuma: 
2022

A szerzőről

Bosnyák Viktória (Budapest, 1966. október 27. –) magyar ifjúsági író, műfordító.

Budapesten született és él. Iskolái, a Krisztina téri Általános Iskola, valamint a Petőfi Sándor Gimnázium. Az 1986-os évet ösztöndíjjal egy amerikai főiskolán töltötte. Ezután elvégezte az ELTE angol-német szakát. Az egyetemi évek alatt és után gyakran tolmácsolt a Magyar Televíziónak. A BBC számára lefordította a Viktória című operett librettóját angol nyelvűre. Angol és német nyelvet tanít, ifjúsági regényeket fordít. A Tündérboszorkány (2003) az első, kiskamaszoknak szóló ifjúsági regénye, „amit lányai (Sári és Dóri) és a maga örömére írt”. A történet folytatása a Klott gatya, ne fárassz! címmel megjelent kötetében olvasható, harmadik része pedig az Analfa visszatér. Bosnyák Viktória fordításában jelent meg Jean Little: Victoria Cope naplója (1993), Holly-Jane Rahlens: Vilmos herceg, Maximilian Minsky meg én valamint Stephenie Meyer Alkonyat-sorozatának negyedik kötete, a Hajnalhasadás.

„A gyerekeknek azt üzenem, hogy nem kell minden ételt szeretni, akkor sem, ha egészséges, de azért jó megkóstolni, hátha finom. Ha mégsem, ne erőltesd! Nem kell minden könyvet szeretni, de azért jó beleolvasni, hátha érdekes. Ha nem, ne erőltesd! Ugye az evést sem hagyod abba csak azért, mert valami, amit megkóstoltál, nem ízlett? Az olvasást se hagyd abba, csak azért, mert egy könyv nem tetszett. Garantáltan találsz neked valót.”

Kedvenc kategóriák

Cookies