Jelenlegi hely

A kék vér gyermekei 3

A kék vér gyermekei 3

Kötésmód: 
fűzve
Oldalszám: 
363
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
9-10 óra
A KÉK VÉR GYERMEKEI sorozat 3. részeként az ember kozmikus története visszakanyarodik a Földre, hogy új perspektívából, szó szerint felülemelkedve hétrétegű téridőn, berögzült és megkér-dőjelezhetetlennek hitt...Bővebben >>
Beszerzés alatt! Küldési idő: 4-5 nap
- 19%

Bővebben a könyvről

A KÉK VÉR GYERMEKEI sorozat 3. részeként az ember kozmikus története visszakanyarodik a Földre, hogy új perspektívából, szó szerint felülemelkedve hétrétegű téridőn, berögzült és megkér-dőjelezhetetlennek hitt elméleteken, a test-lélek-szellem dimen-zióit egybekapcsolva újraértelmezhessük történelmünket. Mikor volt az aranykor? Egyáltalán, mi van, ha el sem múlt? Mi az Idő és miért gondoljuk, hogy egy lineáris idővonalon kapcsolódnak egymáshoz múlt-jövő eseményei? Hogyan találkozhatunk aranykori őseinkkel a valóságban is?

 

Az írói mottó izgalmas kérdéseinek erőterében újra értelmezzük önmagunkat és világunkat: mi van, ha történelem, ember, sőt Isten is egészen más, mint ahogy azt tanultuk?

 

Az előző két kötet meghökkentően új látószögű elemzései most új szinergiában feszegetik megszokott gondolkodási sémánkat és törnek össze megkövült elme-korlátokat, hogy mindenki  megalkothassa új válaszait egy magasabb szellemi lépcsőfokon.

Adatok

Kötésmód: 
fűzve
Oldalszám: 
363
Kiadás dátuma: 
2022
Méret: 
13x20

Kedvenc kategóriák

Cookies