Jelenlegi hely

Képes szótár spanyol-magyar (audio alkalmazással)

Képes szótár spanyol-magyar (audio alkalmazással)

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
360
Kiadás dátuma: 
2019
Olvasási idő:
8-9 óra
A Grimm Képes szótár illusztrációk segítségével lehetővé teszi több mint 13 000 szó és kifejezés gyors elsajátítását. Bemutatják a mindennapjaink tárgyait és élethelyzeteit. Segítik a különféle élethelyzetek szókincsének hatékony elsajátítását – az otthontól az iskolán és az irodán át az étteremig. Kétnyelvű szójegyzékkel könnyítik a használatot....Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

A Grimm Képes szótár illusztrációk segítségével lehetővé teszi több mint 13 000 szó és kifejezés gyors elsajátítását. Bemutatják a mindennapjaink tárgyait és élethelyzeteit. Segítik a különféle élethelyzetek szókincsének hatékony elsajátítását – az otthontól az iskolán és az irodán át az étteremig. Kétnyelvű szójegyzékkel könnyítik a használatot. Kezdőtől haladó szintig ajánljuk. Ingyenes alkalmazás biztosítja az anyanyelvi kiejtéshez történő hozzáférést.
Az applikáció az alábbi keresőszavakkal érhető el: "dk képes szótár" (problémamentes letöltése, kódbeolvasása és működése érdekében okoseszközük alapnyelvét állítsák át magyar nyelvűre).

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
360
Kiadás dátuma: 
2019

Kedvenc kategóriák

Cookies