KIPP- I. könyv | Családi Könyvklub

Jelenlegi hely

KIPP- I. könyv

Beszerzés alatt! Küldési idő: 7 – 9 nap

Elragadó, izgalmas mesekönyv, ami klasszikus értékeket is tanít.”

A bestseller gyerekkönyv-író, Téti István legújabb műve izgalmas és bájos történetekkel szórakoztatja a gyermekeket, miközben olyan klasszikus értékeket tanít, mint az őszinteség, a becsület, a bátorság, a barátainkért való kiállás, a szülők és az idősek tisztelete, a másoknak való segítségnyújtás vagy az önzetlenség. A Kipp egy gyönyörű illusztrációkban gazdag, lebilincselő mesekönyv sok tanulsággal. 

Három jó barát – a minden lében kanál szurikáta, a megfontolt tarajos sül és a csupaszív orrszarvúbébi – egy embergyerekre bukkan az afrikai vadon közepén. A kisfiú csak arra emlékszik, hogy Kipp a neve, de hogy miként került az állatok birodalmába, arról fogalma sincs. Ám a legnagyobb meglepetés, hogy rejtélyes módon beszéli a nyelvüket! A különös események sora folytatódik, amikor felbukkan a hasonlóan járt kislány, Lulu.

A három cimbora elhatározza, hogy segít Kippnek és Lulunak hazajutni, valamint felfedni, miféle varázslat áldozatai lettek. Kalandos útjuk a Nagyerdőn és a Végtelen szavannán át vezet, egészen az Aranysivatagig. Vándorlásuk során megannyi izgalmas, mókás és tanulságos helyzetbe keverednek, miközben sok kedves és kevésbé kedves állattal ismerkednek meg.

Kötésmód: 
Kötve
Oldalszám: 
74 oldal
Méret: 
22 x 14 cm
Kiadás dátuma: 
2020
14,50 €
13,99 €

Ajánlottak

Újdonságok

Kedvenc kategóriák