Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Kísértés - A maffia végzete

Kísértés - A maffia végzete

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
304
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
7-8 óra
Mindent elsöprő szenvedély Liliana Scuderi, Lily az első pillanattól kezdve szerelmes Romero Cancióba. Miután a nővéreit kényszerházasságra ítélték, reméli, vele másként lesz, és saját maga választhat párt. Amikor az apja egy nála több mint kétszer idősebb férfinak ígéri, ez a remény szertefoszlik. Semmivel sem tudja rávenni, hogy meggondolja...Bővebben >>
Előrendelhető
- 13%
Várható megjelenés: 2024.08.13.
Előrendelés
Kísértés - A maffia végzete
Várható megjelenés: 2024.08.13.
Előrendelés

Bővebben...

Mindent elsöprő szenvedély

Liliana Scuderi, Lily az első pillanattól kezdve szerelmes Romero Cancióba. Miután a nővéreit kényszerházasságra ítélték, reméli, vele másként lesz, és saját maga választhat párt. Amikor az apja egy nála több mint kétszer idősebb férfinak ígéri, ez a remény szertefoszlik. Semmivel sem tudja rávenni, hogy meggondolja magát.

Romero mindig is figyelmen kívül hagyta Lily flörtölését. Kora és a státusza is tiltotta ezt számára, de még egy olyan kötelességtudó ember sem tud örökké ellenállni, mint ő.

Amennyiben Romero igazán magának akarja a lányt – miközben Lily egy másik férfihoz megy feleségül – az háborút jelenthet… Pedig Romero mindig is a Famigliát tartotta a legfontosabbnak az életében.

A lány testvérei és szerelme mindent kockára tennének. De ér ennyit Lily boldogsága? És a beteljesült szerelem elég jutalom?

A USA Today bestsellerszerző Cora Reilly regényében a kötelesség harcol a szívvel. Vajon melyik oldal nyer? Esetleg békére lel a két ellenfél?

„Élvezem ezt a sorozatot.” – The Rambling Book Nerd

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
304
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies