Jelenlegi hely

Krokodilkönny

Krokodilkönny

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
194 oldal
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
4-5 óra
A dél-szudáni rezervátum egyik vadőre, Segal megbízást kap felettesétől, hogy óvja meg a lányát egy bosszúszomjas alaktól a múltból, és kapja el a férfit. A küldetés sikeres teljesítését követően Segal...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 6%

Bővebben...

A dél-szudáni rezervátum egyik vadőre, Segal megbízást kap felettesétől, hogy óvja meg a lányát egy bosszúszomjas alaktól a múltból, és kapja el a férfit. A küldetés sikeres teljesítését követően Segal továbbra is testőr marad, vadőri szolgálata mellett.

A körzetben sorra történnek a különösebbnél különösebb, brutális halálesetek, melyek megoldásában nemcsak a vadőrtársak, de a Nílus két leghatalmasabb krokodil testvérpárja, a főhősünket védő Néró és Brutus is részt vesz.

Később Segal egy rég elfeledett ügyet vesz elő, és igyekszik bizonyítékokat találni arra, hogy az utóbbi években egyre gyakoribbá váló orvvadászatokhoz az egyik vadőrnek köze lehet. A filmszerű jelenetekben bővelkedő krimi hatására rádöbbenhetünk, milyen gyönyörű, de egyben halálos is tud lenni a természet, és hogy a vadőrök dolga korántsem olyan egyszerű, amikor meg akarják óvni az állatokat az orvvadászoktól. 

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
194 oldal
Kiadás dátuma: 
2023
Méret: 
20 x 13 cm

Kedvenc kategóriák

Cookies