Jelenlegi hely

A legbátrabb nő

A legbátrabb nő

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
350
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
8-9 óra
„Gyönyörű regény, amely magával ragadja az olvasót.” – Tropical Girl Reads Életet szerelemért… Berlin, 1943 A náci Németországban Margot nem hajlandó behódolni Hitler hatalmának. Kirúgják varrónői állásából, mert egy zsidó férfihez ment feleségül. Barátai elkerülik, és a saját anyja is kitagadja, azonban ő férje mellett marad. A Gestapo kifosztja...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

„Gyönyörű regény, amely magával ragadja az olvasót.” – Tropical Girl Reads

Életet szerelemért…

Berlin, 1943

A náci Németországban Margot nem hajlandó behódolni Hitler hatalmának. Kirúgják varrónői állásából, mert egy zsidó férfihez ment feleségül. Barátai elkerülik, és a saját anyja is kitagadja, azonban ő férje mellett marad. A Gestapo kifosztja otthonukat, de Margot-nak a szeme sem rebben. Utcára kerülnek, és hajléktalanokká válnak, ő akkor is hűséges marad szerelméhez. Amikor légiriadó alatt hitvesét nem engedik le az óvóhelyre, ő akkor sem tágít mellőle. Mikor az a hír járja, hogy lágerekbe deportálnak embereket, akkor sem hajlandó lemondani házastársáról.

Végül a nácik letartóztatják a férjét, tucatnyi másik férfival együtt. Margot ekkor dönt úgy, hogy harcolnia kell.

A kizárólag szeretettel felvértezett Margot életét kockáztatva tiltakozik a Gestapo központja előtt. A példáján felbátorodva hamarosan több százan gyűlnek össze a téren.

Vajon Margot elérheti a lehetetlent, és megmentheti férjét? Vagy amikor szembetalálja magát a halálos SS-tisztekkel, feláldozza az életét egy nemesebb célért?

A USA Today bestsellerszerző Ellie Midwood igaz történeten alapuló regénye megmutatja, hogy amikor a gonosszal nézünk farkasszemet, akkor a szeretet hatalom, a bátorság pedig fertőző. A tömegek hangját nem lehet elhallgattatni.

„Igazán lenyűgöző, inspiráló olvasmány.” – Nicki’s Book

„Szívmelengető és megindító történet." – Lioness of Literacy

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
350
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies