Jelenlegi hely

Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
80
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
1-2 óra
"Leonardo da Vinci az emberiség történetének egyik legnagyobb hatású egyénisége volt. Öröksége nemcsak a művészet birodalmára terjed ki - tudományos munkássága épp olyan fontos, és ez a kettő bámulatos kölcsönhatásban állt. Leonardo a teremtőerő egyik aranykorában élt, olyan kortársak között, mint Raffaello és Michelangelo, s kivételes géniusza...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

"Leonardo da Vinci az emberiség történetének egyik legnagyobb hatású egyénisége volt. Öröksége nemcsak a művészet birodalmára terjed ki - tudományos munkássága épp olyan fontos, és ez a kettő bámulatos kölcsönhatásban állt. Leonardo a teremtőerő egyik aranykorában élt, olyan kortársak között, mint Raffaello és Michelangelo, s kivételes géniusza nyomott hagyott mindenen, amit megérintett. A ma embere számára egyetlen név sem jelképezi annyira a reneszánsz lényegét, mint Leonardóé.

A Leonardo-év alkalmából megjelenő album szövege tömör, informatív áttekintést ad a mester életútjáról; művészi és tudományos tevékenységét 55 színes reprodukció segítségével tekinthetjük át.
"

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
80
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies