Jelenlegi hely

A Lidércerdő mélyén - Kaland, játék, fantázia (új kiadás)

A Lidércerdő mélyén - Kaland, játék, fantázia (új kiadás)

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
360
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
8-9 óra
Beszélgess az utadba kerülő lényekkel, figyelj nagyon, gondolkodj, szerezz értékes tárgyakat, és teljesítsd a küldetésedet! Az akadályokat többféleképpen is legyőzheted, sok úton-módon rájöhetsz a rejtélyek nyitjára, akár többször is végigjárva a könyvet! A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9—12 éveseknek szóló, olvasmányos...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Beszélgess az utadba kerülő lényekkel, figyelj nagyon, gondolkodj, szerezz értékes tárgyakat, és teljesítsd a küldetésedet! Az akadályokat többféleképpen is legyőzheted, sok úton-módon rájöhetsz a rejtélyek nyitjára, akár többször is végigjárva a könyvet!
A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9—12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük magyar és külföldi, fantasy, kaland vagy éppen detektívregény – ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!
Már megjelent: Éjszaka az állatkertben

Abszolút rejtvény
Abszolút erdő
Abszolút interaktív

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
360
Kiadás dátuma: 
2021

Kedvenc kategóriák

Cookies