Jelenlegi hely

A macskák a világ urai tarot - 78 lapos kártyacsomag és színes kézikönyv macskarajongóknak

A macskák a világ urai tarot - 78 lapos kártyacsomag és színes kézikönyv macskarajongóknak

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
80
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
1-2 óra
Ébreszd fel magadban az isteni macskabölcsességet a tarot ősi művészetének segítségével. Ez a cicás témájú kártyacsomag és a hozzá tartozó tartalmas útmutatótökéletes társad lehet az úton. A macskák lenyűgöző világa, elegáns és játékos kifejezésmódjuk, a hozzájuk fűződő szoros viszonyunk gyönyörűen megjelenik ebben a tarot-csomagban, misztikus...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

További ajánlataink

Bővebben...

Ébreszd fel magadban az isteni macskabölcsességet a tarot ősi művészetének segítségével. Ez a cicás témájú kártyacsomag és a hozzá tartozó tartalmas útmutatótökéletes társad lehet az úton.
A macskák lenyűgöző világa, elegáns és játékos kifejezésmódjuk, a hozzájuk fűződő szoros viszonyunk gyönyörűen megjelenik ebben a tarot-csomagban, misztikus harmóniát kölcsönözve a kártyáknak, amelyek segítségével felfedezheted a tarot mágiáját. Az egyes lapokhoz tartozó részletes leírásban a pontos magyarázatok mellett a legfontosabb kulcsszavakat és a fordított kártyák jelentését is megtalálod. A készlet egy 80 oldalas színes, illusztrált könyvet és egy 78 lapos tarotkártyacsomagot tartalmaz igényes kivitelű, tartós díszdobozban.
A csodálatos rajzokat Thiago Correa brazil képzőművész és illusztrátor készítette.
Catherine Davidson széles körben írt spirituális témákról. A macskák a világ urai egyesíti a szerző jóslás iránti érdeklődését és a macskák iránti szeretetét.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
80
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies