Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Mr. Bridgerton csábítása - A Bridgerton család 4. (filmes borító)
- 9%

Mr. Bridgerton csábítása - A Bridgerton család 4. (filmes borító)

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
432
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
10-11 óra
Pénelopé Featherington titokban imádta legjobb barátnője bátyját, már... nos, már egy örökkévalóságnak tűnő ideje. Miután fél életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta Colin Bridgertont, azt hiszi,...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Pénelopé Featherington titokban imádta legjobb barátnője bátyját, már... nos, már egy örökkévalóságnak tűnő ideje. Miután fél életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta Colin Bridgertont, azt hiszi, mindent tud róla, mígnem véletlenül megismeri a férfi legféltettebb titkát... Colin Bridgertonnak elege van abból, hogy a társaság csak üres fejű szépfiúnak tartja, elege van az élet soha véget nem érő egyhangúságából és legfőképp elege van abból, hogy mindenki folyton a hírhedt pletykalapszerző Lady Whistledownnal foglalkozik, aki soha egyetlen lapszámban sem hagyja őt említés nélkül. De amikor Colin hazatér külföldi útjáról Londonba, rájön, hogy életében már semmi sem ugyanaz, mint volt... különösen Pénelopé Featherington változott meg.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
432
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Julia Quinn, eredeti nevén Julie Pottinger, 1970. január 12-én született az Egyesült Államokban. Amerikai bestselleríró, aki a történelmi romantikus irodalom terén ért el jelentős sikereket. Műveit 41 nyelvre lefordították, és 19 alkalommal szerepelt a The New York Times bestseller listáján. Legismertebb művei közé tartozik a Bridgerton sorozat, amelyet a Netflix is adaptált.

Julia Quinn gyermekkorában már szenvedélyesen érdeklődött az írás iránt. Már fiatalon imádta az olvasást és különösen a romantikus regényeket. A Harvardon Egyetemen művészettörténet szakon végzett. Egy időben még az orvosi egyetemre is bekerült, de végül a könyvek írása mellett döntött. Quinn magát feministának tartja, és hősnői is rendelkeznek olyan feminista tulajdonságokkal, amelyek nem feltétlenül felelnek meg az adott kor legelterjedtebb nézeteinek. Könyvei humorukról és éles, szellemes párbeszédekről ismertek.

Kedvenc kategóriák

Cookies