Jelenlegi hely

Unpublished
Életem védelme (Történetek a tárgyalóteremből 1.)

Életem védelme (Történetek a tárgyalóteremből 1.)

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
440 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
10-11 óra
Ha elveszted életed tárgyalását, mindent elveszíthetsz. Amikor egy fiatal újságírónőt holtan találnak, a gyilkossággal pedig egy ismert philadelphiai üzletembert gyanúsítanak, Mick McFarland élete legnehezebb ügyében találja...Bővebben >>
Kivonva a forgalomból

Bővebben...

Ha elveszted életed tárgyalását, mindent elveszíthetsz.



Amikor egy fiatal újságírónőt holtan találnak, a gyilkossággal pedig egy ismert philadelphiai üzletembert gyanúsítanak, Mick McFarland élete legnehezebb ügyében találja magát.

Védence, David Hanson Mick jó barátja volt a jogi egyetemen, az áldozat pedig órákkal a halála előtt jogi segítséget kért Micktől.

Mick mindkét térfélen játszott már a philadelphiai bíróságok játszmáiban. A város egyik legjobb védőügyvédjeként és egykori ügyészként a legapróbb jogi trükköket is ismeri.

Ahhoz, hogy győzzön, szüksége is lesz mindegyikre.

Ahogy azonban a tárgyalás halad, és az ügy részletei kibontakoznak, beigazolódnak a legnagyobb félelmei. Ez a tárgyalás már így is túlságosan személyesen érinti, most pedig veszélybe kerül a cége, a családja és az élete is.

Mick csak egy módon nyerheti meg ezt a tárgyalást: élete legbriliánsabb védelmét kell felépítenie, mely a létező összes jogi és morális határt átlépi.



Feszült, csavaros tárgyalótermi thriller mely a szerző jogi jártassága miatt végig megőrzi hitelességét.

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
440 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
Méret: 
20 x 14 cm

Kedvenc kategóriák

Cookies