Jelenlegi hely

Unpublished
Cukorszín égbolt alatt

Cukorszín égbolt alatt

Oldalszám: 
160 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
3-4 óra
Amikor Rini szó szerint nagy hullámokat vetve egy tavacskába csapódik Eleanor West csellengő gyerekek számára fenntartott otthonának kertjében, a legkevésbé sem számít arra, amit megtud: hogy az anyja, Sumi, még évekkel azelőtt meghalt, hogy a...Bővebben >>
Kivonva a forgalomból

Bővebben...

Amikor Rini szó szerint nagy hullámokat vetve egy tavacskába csapódik Eleanor West csellengő gyerekek számára fenntartott otthonának kertjében, a legkevésbé sem számít arra, amit megtud: hogy az anyja, Sumi, még évekkel azelőtt meghalt, hogy a lány akár csak megfoganhatott volna.



Rini azonban nem hagyhatja, hogy a valóság az útjába álljon, hiszen egy egész világot kell megmentenie! (Ilyesmi gyakrabban előfordul, mint azt az ember gondolná.)



A küldetése nem kevesebb, mint valahogy visszahozni anyját az élők közé. Ha elbukik, azzal nem csak a világa kerül veszélybe, de ő maga meg sem születik.



Márpedig a mi varázs nélküli világunkban nincs sok ideje. A valóság már észlelte... és nekiállt elmosni a létezését. Még jó, hogy Sumi egykori barátai nem először néznek szembe lehetetlen kihívásokkal.



Mese vakmerőségről, fincsi sütikről és néminemű barátságról. Figyelem, őrületet feldolgozó üzemben készült, nyomokban tébolyt tartalmazhat!

 

Adatok

Oldalszám: 
160 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
Méret: 
20 x 14 cm
Könyv műfaj: 

Kedvenc kategóriák

Cookies