Jelenlegi hely

Rád kattanva 4.

Rád kattanva 4.

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
348
Kiadás dátuma: 
2017
Olvasási idő:
8-9 óra
Blake üzleti ellenfelei ugrásra készen várják, hogy a karizmatikus cégvezető végre egyszer hibázzon. Sokan szívesen sárba tipornák a milliárdos ifjút, és van valaki, aki Erica ígéretes start-up cégén keresztül akarja tönkre tenni kettőjük törékeny boldogságát. Erica úgy érzi, végre nyugvópontra juthat az életük Blake-kel. De váratlanul a sajtó...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Blake üzleti ellenfelei ugrásra készen várják, hogy a karizmatikus cégvezető végre egyszer hibázzon. Sokan szívesen sárba tipornák a milliárdos ifjút, és van valaki, aki Erica ígéretes start-up cégén keresztül akarja tönkre tenni kettőjük törékeny boldogságát.

Erica úgy érzi, végre nyugvópontra juthat az életük Blake-kel. De váratlanul a sajtó rászáll Daniel Fitzgeraldra. Megszellőztetik, hogy ő Erica vér szerinti apja, és kutakodni kezdenek a mostohafia, Mark halála ügyébenA lányt szüntelen gyötri a kétség, vajon ismeri-e a maga valójában a férfit, akit szenvedélyesen szeret, aki iránt olthatatlan vágy lobog benne, s akinek rövidesen kimondja a boldogító igent.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
348
Kiadás dátuma: 
2017

Kedvenc kategóriák

Cookies