Jelenlegi hely

Szigeti veszedelem /Klassz!

Szigeti veszedelem /Klassz!

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
224
Kiadás dátuma: 
2017
Olvasási idő:
5-6 óra
1566 nyarán a valaha élt leghatalmasabb szultán, Szulejmán a csöpp magyarországi vár ellen fordul legyőzhetetlen hadseregével. Százezer vérszomjas török katona ront kétezer-ötszáz szigeti vitézre. A magyarok nem menekül el, hetekig harcolnak, életüket adják a nemzetért, a hazáért. A Szigeti veszedelem Zrínyi Miklós verses eposza, melyben...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

1566 nyarán a valaha élt leghatalmasabb szultán, Szulejmán a csöpp magyarországi vár ellen fordul legyőzhetetlen hadseregével. Százezer vérszomjas török katona ront kétezer-ötszáz szigeti vitézre. A magyarok nem menekül el, hetekig harcolnak, életüket adják a nemzetért, a hazáért.
A Szigeti veszedelem Zrínyi Miklós verses eposza, melyben dédapjának, Szigetvár vértanú védőjének állít emléket.

A Manó Könyvek Klassz!-sorozatában Nógrádi Gergely az eredeti cselekményt követve, prózai formában írja újra a klasszikus irodalom gyöngyszemeit, azzal a céllal, hogy a remekművek a mai fiatalok számára is érthető és szerethető olvasmányok legyen. A sorozat köteteinek különlegessége, hogy az eredeti regényekből kiemelt szövegrészleteket is tartalmaznak, segítve ezzel azok iskolai feldolgozását.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
224
Kiadás dátuma: 
2017

Kedvenc kategóriák

Cookies