Jelenlegi hely

Megfagyott macskavíz

Megfagyott macskavíz

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
142
Kiadás dátuma: 
2017
Olvasási idő:
3-4 óra
Neogrády Antal: Megfagyott macskavíz Szerencsésnek mondhatja magát, aki személyesen ismerheti jelen kötet szerzőjét, ifjabb Neogrády Antal ugyanis a bolygó utolsó reneszánsz embereinek egyike. A többgenerációs művészcsaládból származó Neogrády nem csak kiváló festőművész és díszlettervező, de genetikai öröksé-gével oly rendkívüli módon...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

Neogrády Antal: Megfagyott macskavíz

Szerencsésnek mondhatja magát, aki személyesen ismerheti jelen kötet szerzőjét, ifjabb Neogrády Antal ugyanis a bolygó utolsó reneszánsz embereinek egyike.
A többgenerációs művészcsaládból származó Neogrády nem csak kiváló festőművész és díszlettervező, de genetikai öröksé-gével oly rendkívüli módon sáfárkodott, hogy - mintegy mellesleg - csodálatos költeményekkel is megajándékozta közönségét. (Amúgy, saját bevallása szerint, diszlexiás, nem könnyű dolog számára az olvasás. Ehhez képest lenyűgöző irodalmi műveltségre tett szert.)
Lírájában ezidáig csak az internet népe gyönyörködhetett, de most, az elbűvölt rajongók kérésére, nyomtatásban is találkozha-tunk a "Mester" időtlenül szépséges, szókimondóan erotikus és mindenkor varázslatos verseivel.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
142
Kiadás dátuma: 
2017

Kedvenc kategóriák

Cookies