Jelenlegi hely

Tia - Elengedés . . .

Tia - Elengedés . . .

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
704
Kiadás dátuma: 
2018
Olvasási idő:
17-18 óra
Varga Lóránt izgalmas, fordulatokban gazdag könyve egy életutat tár elénk, miközben az olvasónak számos "aha"-élményben van része, hiszen saját kapcsolataira, küzdelmeire, döntési helyzeteire ismer. Honnan jöttünk, kik vagyunk? Hová tartunk? Mi az élet értelme? Mi van a halál után? Olyan kérdések ezek, amiket legalább egyszer mindenki föltesz....Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Varga Lóránt izgalmas, fordulatokban gazdag könyve egy életutat tár elénk, miközben az olvasónak számos "aha"-élményben van része, hiszen saját kapcsolataira, küzdelmeire, döntési helyzeteire ismer.
Honnan jöttünk, kik vagyunk? Hová tartunk? Mi az élet értelme? Mi van a halál után? Olyan kérdések ezek, amiket legalább egyszer mindenki föltesz. Nincs ezzel másképpen e regény hősnője, Tia sem, akinek az életét egészen születésétől kezdve - sőt, még korábbról - követhetjük végig. Bármelyikünk lehetne Tia: csodákkal és csalódásokkal teli gyerekkor, hullámvölgyekkel és vargabetűkkel tarkított küzdelmes felnőttlét... Ám Tia élete hatalmas fordulatot vesz, és ettől fogva már kettős úton kísérjük őt tovább: egy Külső és egy Belső, egy fizikai és egy spirituális úton. Hogy Tia, és vele mi, olvasók válaszokat találunk-e az élet nagy kérdéseire, és hogy megérkezünk-e a "kikötőbe" - döntsék el Önök!

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
704
Kiadás dátuma: 
2018

Kedvenc kategóriák

Cookies