Jelenlegi hely

Unpublished
Bernát, a mentőautó - Kerék mesék

Bernát, a mentőautó - Kerék mesék

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
64
Kiadás dátuma: 
2019
Olvasási idő:
1-2 óra
Újabb közlekedési eszközzel bővült a Kerék mesék sorozat járműparkja: megérkezett Bernát, a mentőautó! Egy mentőjármű élete csupa kaland; hol baleseti sérülteket szállít, hol nehezen lélegző betegeket - olykor maga is életet ment, de elkísérhetjük a havas erdő szélére, az autópályára vagy a mentősofőrök versenyére is. Vajon milyen titkokat rejt a...Bővebben >>
Kivonva a forgalomból

Bővebben...

Újabb közlekedési eszközzel bővült a Kerék mesék sorozat járműparkja: megérkezett Bernát, a mentőautó! Egy mentőjármű élete csupa kaland; hol baleseti sérülteket szállít, hol nehezen lélegző betegeket - olykor maga is életet ment, de elkísérhetjük a havas erdő szélére, az autópályára vagy a mentősofőrök versenyére is. Vajon milyen titkokat rejt a mentőállomás? És ki lehet az, aki néha, váratlanul megjelenik Bernát vezetőfülkéjében?
A történetek nemcsak szórakoztatnak, de rengeteg hasznos dolgot megtanítanak a mentősök munkájáról. A tizenkét izgalmas mesét Mechler Anna írta, és Hajba László részletgazdag rajzai keltik életre. Ajánljuk a villogós autók rajongóinak - nem fognak csalódni!

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
64
Kiadás dátuma: 
2019

Kedvenc kategóriák

Cookies