Jelenlegi hely

Differenciálegyenletek - Bevezetés az elméletbe és az alkalmazásokba - Elméleti matematika

Differenciálegyenletek - Bevezetés az elméletbe és az alkalmazásokba - Elméleti matematika

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
360
Kiadás dátuma: 
2020
Olvasási idő:
8-9 óra
A KÖNYV JELLEGZETESSÉGEI FOGALMAZÁSMÓD Minden matematikai objektumról megmondjuk, hogy micsoda. Azonos dolgokat azonos módon, különbözőket különbözőképpen igyekeztünk jelölni. Különös hangsúlyt fektettünk a függvény és a függvényérték közötti különbségtételre. ALKALMAZÁSOK Az alkalmazásokat magunk is fontosnak tartjuk, továbbá az elsősorban...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

A KÖNYV JELLEGZETESSÉGEI

FOGALMAZÁSMÓD
Minden matematikai objektumról megmondjuk, hogy micsoda. Azonos dolgokat azonos módon, különbözőket különbözőképpen igyekeztünk jelölni. Különös hangsúlyt fektettünk a függvény és a függvényérték közötti különbségtételre.
ALKALMAZÁSOK
Az alkalmazásokat magunk is fontosnak tartjuk, továbbá az elsősorban megcélzott olvasóink vegyész-, biomérnök-, valamint (alkalmazott) matematikushallgatók, ezért a megszokottnál is több alkalmazási példát és feladatot mutatunk.
MATHEMATICA
A fejezetek zárószakaszából kiderül, hogyan lehet a felmerült számolások megkönnyítésére vagy illusztrációra használni a Mathematica programcsomagot. Ez inkább azoknak szól, akik a programra vonatkozó legalapvetőbb ismeretekkel már rendelkeznek.
ELŐISMERETEK
Olvasásához az első két félévben oktatott bevezető matematikatárgyak anyaga elegendő.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
360
Kiadás dátuma: 
2020

Kedvenc kategóriák

Cookies