Jelenlegi hely

Magyar népi fogatok - Pásztorélet, szekerek, kocsik, fogatolási módok /Lovaskultúra 5.

Magyar népi fogatok - Pásztorélet, szekerek, kocsik, fogatolási módok /Lovaskultúra 5.

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
124
Kiadás dátuma: 
2013
Olvasási idő:
3-4 óra
A Magyar Állattenyésztők Szövetsége őszinte örömmel, és teljes szakmai támogatásával ajánlja a kedves olvasó kezében lévő kiadványt, valamint a Lovaskultúra sorozat valamennyi kötetét, a magyar lovas ágazat jobbításáért tenni akaró, minden lószerető, lovas barát számára. A szakkönyvre, a szaktudás terjesztésére talán soha nem volt akkora szükség,...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

A Magyar Állattenyésztők Szövetsége őszinte örömmel, és teljes szakmai támogatásával ajánlja a kedves olvasó kezében lévő kiadványt, valamint a Lovaskultúra sorozat valamennyi kötetét, a magyar lovas ágazat jobbításáért tenni akaró, minden lószerető, lovas barát számára.
A szakkönyvre, a szaktudás terjesztésére talán soha nem volt akkora szükség, mint most, amikor a hagyományos magyar lovaskultúrát ismét Európa és a világ versenypályáin mutatjuk be. A mai lovas generációnak minden lehetőséget meg kell ragadnia a legszélesebb szakmai ismeretek elsajátítására annak érdekében is, hogy újból legyenek lótenyésztő, lóval foglalkozó famíliák, ahol a szaktudás ismét apáról fiúra száll.

Fekete Balázs a MÁSZ elnöke

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
124
Kiadás dátuma: 
2013

Kedvenc kategóriák

Cookies