Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A Bergman fivérek - Mindig csak te
- 9%

A Bergman fivérek - Mindig csak te

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
416
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
10-11 óra
Ren Bergman a találkozásuk első pillanatától tudja, hogy Francesca Zeferino olyan nő, akire érdemes várni. A lány ugyan érzéketlennek tűnik, de igazából aranyszíve van, és olyan gödröcskés mosolya, amitől Ren térde azonnal remegni kezd. Frankie ugyanakkor nem titkolja önmaga előtt sem, hogy bármilyen nyers és csípős az alaptermészete, még ő sem...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Ren Bergman a találkozásuk első pillanatától tudja, hogy Francesca Zeferino olyan nő, akire érdemes várni. A lány ugyan érzéketlennek tűnik, de igazából aranyszíve van, és olyan gödröcskés mosolya, amitől Ren térde azonnal remegni kezd.
Frankie ugyanakkor nem titkolja önmaga előtt sem, hogy bármilyen nyers és csípős az alaptermészete, még ő sem lehet érzéketlen Ren Bergman kisugárzására – hogy is lehetne, hiszen a fickó magas, izmos és mindig jókedvű. A múltban Frankie talán beindult volna egy ilyen srác megszerzéséért, de már túl sokszor égette meg magát olyanokkal, akik az ő testi-lelki sajátosságait problémának tekintették, nem pedig emberi tulajdonságoknak, miután szembesültek vele. Ezért elhatározta, hogy nem akar többé illúziókat táplálni.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
416
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies