Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Természetes spiritualitás - Meghittségben Istennel
- 13%

Természetes spiritualitás - Meghittségben Istennel

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
362
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
9-10 óra
Ez a könyv várja igényes olvasóit! Azokat, akik megjárták már az élet mélységeit, de nyitottak maradtak minden igazán emberire. Akik keresik a kapaszkodókat, de nemcsak maguk mellett, hanem maguk felett is. Akiknek fontos a tapasztalat, amit már megszereztek,...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Ez a könyv várja igényes olvasóit! Azokat, akik megjárták már az élet mélységeit, de nyitottak maradtak minden igazán emberire. Akik keresik a kapaszkodókat, de nemcsak maguk mellett, hanem maguk felett is. Akiknek fontos a tapasztalat, amit már megszereztek, de érteni is akarják, mi történt velük, hogy aztán egyre szabadabban élhessenek. Akik nemcsak hinni akarnak Istenben, hanem bízni is benne. Akikben van késztetés Isten felé, de az élménynél, találkozásnál többre vágynak. Akik a felnőtt ember érett hitére törekednek, amit talán sosem érünk el, de ami felé irányulhatunk tökéletlenül is. Akik önmagukat többnek tartják a vágyaiknál, hiányaiknál, szükségleteiknél, álmaiknál és sebeiknél, miközben másokra sem csak a boldogságuk vagy a céljaik eszközeként tekintenek. A kötet igyekszik a lélektani ismereteket és a spirituális megfontolásokat egységben látni és bemutatni, főképp azoknak, akiknek fontos a pszichológiai tudás, miközben a hitük alapján kívánják alakítani az életüket. A Természetes spiritualitás – Pál Ferenc egyik legjobb könyve – először 2011-ben jelent meg, de az utóbbi néhány évben már nem volt kapható. Sokak kívánságát meghallgatva tesszük új kiadásban elérhetővé mindazok számára, akik már régóta hiába keresték ezt a hiánypótló kötetet.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
362
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Pál Ferenc, közismert nevén: Pálferi, (Budapest, 1966. június 29.) Prima Primissima díjas római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, motivációs előadó, író. 1986 és 1989 között válogatott atléta.

Fiatalkorától aktív sportoló, 1987-ben felnőtt magyar magasugró bajnok lett. Sportolói pályafutása végeztével, húszas éveiben döntött a papi hivatás mellett.

1996. június 15-én szentelték pappá Esztergomban. Szentelése után előbb káplánként szolgált Terézvárosban, majd Rákoskeresztúron, 2002-től pedig az óbudai Kövi Szűz Mária-plébániatemplom lelkipásztora volt. 2011. augusztus 1-jétől az angyalföldi Szent Mihály-templom helyettes plébánosa. 2015–2017 között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának egyetemi lelkésze volt. 2005-től a Semmelweis Egyetem Mentálhigiénés Intézet munkatársa. 2016-ban érseki tanácsossá nevezte ki Erdő Péter érsek.

Pál Ferenc papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat, a közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati-házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed.

Kedvenc kategóriák

Cookies