Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A Biblia az emberről - 1250 szentírási idézet 125 témakörbe rendezve
- 13%

A Biblia az emberről - 1250 szentírási idézet 125 témakörbe rendezve

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
190
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
4-5 óra
Korunk nagy változásai közepette az egyén élete válságba került. A kereső ember megcsömörlött a csak az anyagi világra, csak a látható dolgokra korlátozott életviteltől és az Istenről hallani sem akaró világszemlélettől. Pedig az emberek lelke vágyódik a természetfölötti után. Keresi a természetfölötti világosságot, hogy megismerje élete értelmét...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Korunk nagy változásai közepette az egyén élete válságba került. A kereső ember megcsömörlött a csak az anyagi világra, csak a látható dolgokra korlátozott életviteltől és az Istenről hallani sem akaró világszemlélettől. Pedig az emberek lelke vágyódik a természetfölötti után. Keresi a természetfölötti világosságot, hogy megismerje élete értelmét és célját.
Hol találhatók meg azok az igazságok, amelyek képesek világosságot gyújtani? Hol lelhető föl a természetfölötti erő és vigasztalás gazdag forrása? Nem máshol, mint a Bibliában. Ez az a könyv, amelyből ha csak néhány sort olvasunk is, azonnal egy egészen más világ légkörében érezzük magunkat, s amelyen keresztül az örök Isten végtelenből jövő üzenete ér el bennünket. Ez az a könyv, amelyben az éhező lélek ételt, a szomjúhozó italt, a gyenge támaszt, a beteg orvosságot talál. Jóleső vigasztalást nyújt a gondokkal megterhelt földi vándor számára. Érdemes tehát elővennünk ezt a csodálatos könyvet: a Bibliát! Jelen gyűjtemény 125 témakörbe rendezett 1250 idézetének mindegyike az emberről szól:
– az ember teremtéséről,
– az emberi életről,
– az ember testéről, lelkéről, értelméről,
– az ember akaratáról, érzelemvilágáról
– és vallási életéről.
Támaszkodjunk bátran azokra az igazságokra, amelyeket az Isten közölt velünk az inspirált szerzők által megírt Szentírás útján. Ezt a célt szolgálja ez a szentírási idézetgyűjtemény. A Szentírás olyan, „mint az éjszakai ég: minél tovább nézed, annál több a csillag rajta”.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
190
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies