Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A csendgyár - KULT Könyvek sorozat
- 13%

A csendgyár - KULT Könyvek sorozat

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
9-10 óra
Sunday Times Bestseller A könyvkötő #1 bestseller szerzőjétől Az egész világ eltűnik, ha belépsz a csendgyárba Henry csendről álmodik - olyan világról, ahol nem hallatszik az órák engesztelhetetlen ketyegése, a részegek óbégatása, nem csattog a lovak patkója a macskaköves utcákon. Aztán találkozik Sir Edwarddel, egy rejtélyes úriemberrel, aki...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Sunday Times Bestseller
A könyvkötő #1 bestseller szerzőjétől

Az egész világ eltűnik, ha belépsz a csendgyárba

Henry csendről álmodik - olyan világról, ahol nem hallatszik az órák engesztelhetetlen ketyegése, a részegek óbégatása, nem csattog a lovak patkója a macskaköves utcákon.
Aztán találkozik Sir Edwarddel, egy rejtélyes úriemberrel, aki pontosan ezt árulja. Egy drága selymet, ami elnyeli a világ zaját - mindazt, amiből Henrynek már annyira elege van.
Azért hívják el a gyárba, hogy meggyógyítsa Sir Edward lányának hallását. Henry egyre erősebben vonzódik a zajokat elnyelő selyemhez, e túlvilági ajándékhoz, és felkelti érdeklődését az anyag eredete. Sir Edward lányának nevelőnője többször is figyelmezteti Henryt, de a férfi ennek ellenére sem tud lemondani az egyedülálló selyemről.
Vajon mi lesz a vonzalmának ára? Túl késő lesz-e a visszafordulni?

"Imádtam. Finom szövésű regény, amelynek egészen eredeti a kiindulópontja. Az első oldaltól beszippantott."
Emilia Hart, a Weyward szerzője

"Spekulatív elemmel megfejelt viktoriánus történelmi regény - egyedi és kiemelkedő színvonalú."
Publishers Weekly

"Történelmi hűség és spekulatív kreativitás egyben: igazi diadalmenet ez a komor, gótikus tónusú történet. Az érzelmek tetőfokon, az atmoszféra drámai, fenyegető - az olvasóban bennszakad a lélegzet."
DAILY MAIL

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies