Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Esztétikai arckezelések - Botulinumtoxin-kezelés és hialuronsav-töltés
- 9%

Esztétikai arckezelések - Botulinumtoxin-kezelés és hialuronsav-töltés

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
288
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
7-8 óra
A neves plasztikai sebész (Dr. Pataki Gergely) és plasztikai sebész rezidens (Dr. Mihalovits Botond) által írt könyv az arcesztétikai beavatkozások két legfontosabb eszközét mutatja be, részletesen ismerteti a botulinum toxinnal végzett kezelések és a hialuronsavas töltések tudományos hátterét, alkalmazási lehetőségeit és területeit, valamint a...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

A neves plasztikai sebész (Dr. Pataki Gergely) és plasztikai sebész rezidens (Dr. Mihalovits Botond) által írt könyv az arcesztétikai beavatkozások két legfontosabb eszközét mutatja be, részletesen ismerteti a botulinum toxinnal végzett kezelések és a hialuronsavas töltések tudományos hátterét, alkalmazási lehetőségeit és területeit, valamint a kezelések technikai részleteit. A kötet hangsúlyozza a szakmai hozzáértés és a szövődmények elkerülésére irányuló elkötelezettség fontosságát. Részletes és gazdag tartalommal - beleértve videótananyagokat és képi illusztrációkat is - segíti az olvasót elmélyülni az esztétikai plasztikai sebészet világában, és inspirációt nyújt a tudás és készségek fejlesztéséhez.
A Premium Plasztikai Sebészet orvosai által írt könyv az arc öregedésének és fiatalításának tudományos hátteréről szól. Orvos és páciens számára is érthető módon, válogatott képekkel és ábrákkal illusztrálva mutatja be az arcesztétikai beavatkozások két legfontosabb eszközét, részletesen ismerteti a botulinum toxinnal végzett kezelések és a hialuronsavas töltések tudományos hátterét, alkalmazási lehetőségeit és területeit, valamint a kezelések technikai részleteit.
A könyv hangsúlyozza a szakmai hozzáértés és a szövődmények elkerülésére irányuló elkötelezettség fontosságát. Részletes és gazdag tartalommal - beleértve többek közt a képi illusztrációkat - segíti az olvasót elmélyülni az esztétikai plasztikai sebészet világában, és inspirációt nyújt a tudás és a készségek fejlesztéséhez.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
288
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies