Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Fenissa és az Álmos Ház
- 9%

Fenissa és az Álmos Ház

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
560
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
13-14 óra
A Veleson család új otthonról álmodik. Szűkös lakásukban nehezen férnek már el három tizenéves gyermekükkel és a velük élő, finomabbnál finomabb édességeket készítő cukrász nagynénivel. Egy napon aztán a legkisebb lány szó szerint az álmaiban akad rá a megfelelő házra. A szomorú szemű teáskannákat, csíkos nadrágba bújtatott vázákat vagy saját...
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.09.05.
Előrendelés
Fenissa és az Álmos Ház
Várható megjelenés: 2024.09.05.
Előrendelés

Bővebben...

A Veleson család új otthonról álmodik. Szűkös lakásukban nehezen férnek már el három tizenéves gyermekükkel és a velük élő, finomabbnál finomabb édességeket készítő cukrász nagynénivel. Egy napon aztán a legkisebb lány szó szerint az álmaiban akad rá a megfelelő házra. A szomorú szemű teáskannákat, csíkos nadrágba bújtatott vázákat vagy saját párnáján szendergő díványt előszeretettel rajzoló, rendszeresen hosszú álomba merülő, kék haja miatt rendhagyó megjelenésű tizenöt éves Fenie-t egy, a születésnapját ünneplő Álmos Ház az Úrnőjének választja. Az élete ettől fogva visszavonhatatlanul és drámaian megváltozik. Az Álomvalóság Új Uralkodói ugyanis szeretnék megkaparintani az ősi varázserővel és saját akarattal bíró, rejtélyes házat. És a nagy hatalmú álomvarázslók ennek érdekében semmiféle sötét praktika használatától nem riadnak vissza – még a valóság átalakításától sem!
Vajon sikerül Fenie-nek kijutnia az álmok feneketlen Mélységének fogságából, hogy rálelve saját varázserejére, valódi álomszövő váljon belőle?
Natalia Sherba fantasztikus világát csodás lények, álomjárók, kószák, fantomok, árnyragacsok, emberarcú fekete ragadozó madarak és kártyázó rókák népesítik be – a cserfes, önmagát kötő sálról nem is beszélve! Az Óramágusok-sorozat alkotójának olvasókat elbűvölő ereje új regényében csak még tovább növekedett.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
560
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies