Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Díva
- 13%

Díva

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
9-10 óra
Maria Callas minden idők legünnepeltebb operaénekesnője volt. Arisztotélisz Onászisz a világ egyik leggazdagabb embere. Szerelmük úgy indult, mint egy tündérmese. Maria – aki a nácik által megszállt Görögországban nőtt fel, egy olyan anya mellett, aki könyörtelenül kihasználta – nehezen nyílt meg az embereknek. És most életében először úgy érzi,...
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.10.30.
Előrendelés
Díva
Várható megjelenés: 2024.10.30.
Előrendelés

Bővebben...

Maria Callas minden idők legünnepeltebb operaénekesnője volt. Arisztotélisz Onászisz a világ egyik leggazdagabb embere. Szerelmük úgy indult, mint egy tündérmese.
Maria – aki a nácik által megszállt Görögországban nőtt fel, egy olyan anya mellett, aki könyörtelenül kihasználta – nehezen nyílt meg az embereknek.
És most életében először úgy érzi, talált egy férfit, aki nem a legendás operadívát látja benne, hanem az elragadó nőt. Onászisz bevezeti őt az elképzelhetetlen gazdagság világába, megismerteti Elizabeth Taylorral, Richard Burtonnel, Windsor hercegével és hercegnéjével…
De a tündérmese aztán keserű fordulatot vesz.

„Ezt a regényt a hírességek csillogó világáról és egy összetört szívről, az ambíciók és vágyak fergeteges történetéről Daisy Goodwinnak kellett megírnia: ő született erre.”
Lucy Worsley

„Harmincöt éven át csak a művészetnek élt, most pedig csak a szerelemnek, de vajon melyikre van nagyobb szüksége?”

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies