Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Gerincbetegek kézikönyve - Fájó kérdések, segítő válaszok (új kiadás)
- 9%

Gerincbetegek kézikönyve - Fájó kérdések, segítő válaszok (új kiadás)

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
168
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
4-5 óra
A gerincfájdalmak előfordulási gyakorisága évről évre növekszik, becslések szerint összességében 1,9–2,6 millió magyar ember lehet érintett napjainkban. Ha Ön is közöttük van, biztosan több kérdés is megfogalmazódott Önben betegségével kapcsolatban. A könyv célja a gerinc megbetegedéseivel kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása, a betegek...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

A gerincfájdalmak előfordulási gyakorisága évről évre növekszik, becslések szerint összességében 1,9–2,6 millió magyar ember lehet érintett napjainkban. Ha Ön is közöttük van, biztosan több kérdés is megfogalmazódott Önben betegségével kapcsolatban.
A könyv célja a gerinc megbetegedéseivel kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása, a betegek ismeretanyagának bővítése, mely hozzájárulhat a teljes testi és lelki gyógyuláshoz. Bemutatásra kerülnek a gyakoribb gerincbetegségek okai, tünetei, diagnosztikai és kezelési lehetőségei. Hasznos tanácsok olvashatóak, hogy milyen jelekre érdemes odafigyelni a gerincfájdalmak jelentkezése esetén, valamint milyen teendők vannak, akár konzervatív (nem műtéti), akár műtéti kezelésre kerül sor.

Az első kiadás óta eltelt 7 évben a tudomány sokat fejlődött. Több új kezelési lehetőség jelent meg az elmúlt években a gerincbetegségekhez, így egy ilyen kézikönyv nem maradhatott ezen tudás nélkül. A műtéti kezelések közül utat tört magának az endoszkópos gerincsebészet, így ennek pontosabb és részletesebb ismertetése is megtörténik a könyvben. A frissítésekkel és kiegészítésekkel az Olvasó egy teljes értékű tudásanyagot tudhat magáénak.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
168
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies