Jelenlegi hely

 A párkereső

A párkereső

érett kori élvezetek és az internetes társkeresők
Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
419 oldal
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
10-11 óra
Erotikus utazás az "érett kori élvezetek" és az internetes társkeresők kazamatáiban... Figyelem! BOTRÁNYKÖNYV - GYANÚS BESTSELLER!!! A regény főhőse hatvan éves sikeres üzletember, akinek a boldogsághoz már csak egy igazi társ...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 2-3 nap

Bővebben...

Erotikus utazás az "érett kori élvezetek" és az internetes társkeresők kazamatáiban...
Figyelem!
BOTRÁNYKÖNYV - GYANÚS BESTSELLER!!!

A regény főhőse hatvan éves sikeres üzletember, akinek a boldogsághoz már csak egy igazi társ hiányzik...
A kétszer elvált,nehány éve egyedül élő férfinak jó ideig nem sikerül meglelni a megfelelő asszonyt. Végül attól az ifjúkori cimborájától kap nyerő tanácsot,aki nemrégiben a neten találta meg párját.
Bejelentkezik a weboldalra,ahol egy új világba,az internetes társkeresők világába csöppen.
Vajon itt rábukkan végre élete párjára?

A @Párkereső című regény végigkíséri egy nőkért bolonduló férfi életét, az első tapogatózásától kezdve a felnőtté váláson át a nagy szerelemig. Levonja két elpackázott házasságának és számtalan szexuális viszonyának, kalandjának extrém tanulságait.
Mindezt bővérű, dögös humorral, érzéki, erotikus, már-már lavinaszerű szexualitás-ábrázolással, s na persze szabadszájú előadásban!
Nem véletlenül szó ez a könyv 18+ kizárólag felnőtteknek!

 

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
419 oldal
Kiadás dátuma: 
2024
Méret: 
20x14

A szerzőről

Szomolai Tibor a mátyusföldi Alsószeli szülötte. Vállalkozóból lett egy sikeres szlovákiai magyar író, aki a felvidéki magyarság sorskérdéseivel foglalkozik.

Számos könyve jelent meg, amelyek közül a legnépszerűbbek a Fáklyavivő, Felvidéki Sága és Klán című regények. A Fáklyavivő című regényében Istent és egyházat, papokat és híveket, politikát és közéletet dolgoz fel. A Felvidéki Sága című regényében a felvidéki magyarság sorsával foglalkozik, míg a Klán című regényében a rendszerváltás utáni időkbe, a zűrzavaros kilencvenes évekbe kalauzolja az olvasóit. A Klán nem szokványos maffiaregény, hanem a gengszterek és a könnyű nők mellett politikusok, bukott kommunisták, rendszerváltók és számtalan más fura szerzet vonulnak fel benne, akik mindannyian hozzájárultak egy jobb sorsra érdemes ország tönkretételéhez. A Cigányúton című könyve a cigányság sorsát, mindennapjait és észjárását vizsgálja, miközben hitelesen ábrázolja a valóságot.  2024-ben megjelenő legújabb regénye A párkereső címet viseli. A regény főhőse hatvan éves sikeres üzletember, akinek a boldogságához már csak egy igazi társ hiányzik. A kétszer elvált, néhány éve egyedül élő férfi úgy dönt, hogy kipróbálja az internetes társkeresőket. Bejelentkezik egy weboldalra, ahol egy új világba, az online társkeresők világába csöppen.

Kedvenc kategóriák

Cookies