Jelenlegi hely

Partvidéki szél - Szerelmi történetek Svédországból

Partvidéki szél - Szerelmi történetek Svédországból

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
320
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
7-8 óra
A lélegzetelállítóan szép és tiszta svéd táj szolgál három szenvedélyes szerelmi történet – A döntés nyara, Sandbergen varázsa, Hétvége Söderholmban – színhelyéül. A nagyvárosban karriert építő, sikeres nők vidéki környezetben szembesülnek fojtogató magányukkal és felszínes emberi kapcsolataikkal. Meglepődve tapasztalják, hogy a szívélyes...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

A lélegzetelállítóan szép és tiszta svéd táj szolgál három szenvedélyes szerelmi történet – A döntés nyara, Sandbergen varázsa, Hétvége Söderholmban – színhelyéül.

A nagyvárosban karriert építő, sikeres nők vidéki környezetben szembesülnek fojtogató magányukkal és felszínes emberi kapcsolataikkal. Meglepődve tapasztalják, hogy a szívélyes fogadtatás, a közösségi élmény, a valahová tartozás érzése gyógyít – éppen úgy, mint a hegyek, tavak, erdők megnyugtató közelsége.

A szerelem váratlan ajándékként érkezik az elcsendesülésbe, de a múlt árnyéka és a jelen kihívásai nehezítik az elfogadását. Nehéz út vezet a beteljesülésig, és csak azok járhatják végig, akik nem félnek a változástól, és akik a jövőbe vetett hittel lépnek rá.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
320
Kiadás dátuma: 
2022

Kedvenc kategóriák

Cookies