Jelenlegi hely

Perun innen és túl

Perun innen és túl

Kötésmód: 
fűzve
Oldalszám: 
295
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
7-8 óra
E rendhagyó útikönyv ritka egyvelege mindannak, amit egy kereső-kutató ember ma megélhet egy számára ismeretlen földrészen, ahol olyan történelmi tényekkel szembesül, amik nincsenek tankönyveinkben. Több előző perui kutatást követően 2010-ben...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 11%

Bővebben...

E rendhagyó útikönyv ritka egyvelege mindannak, amit egy kereső-kutató ember ma megélhet egy számára ismeretlen földrészen, ahol olyan történelmi tényekkel szembesül, amik nincsenek tankönyveinkben. Több előző perui kutatást követően 2010-ben indultunk Ecuadorból Perun át a bolíviai Tiwanakuig, hogy a magyarok ősi jelenlétét Amerikában kutató Móricz János nyomán az ember kataklizmák előtti eredetének és ismeretlen történelmünknek ma is kézzelfogható bizonyítékait végiglátogassuk.

Időutazásunkban visszarepülünk a hajdani MU fölé a Csendes-óceánban, hogy megértsük, miként süllyedt el és mely népek az örökösei.

Megszokott szemléletünk keretein túllépve keressük a választ arra, milyen civilizációk építhettek megannyi, máig megfejtetlen földfelszíni és földalatti létesítményt; mit jelent az ember kozmikussága; mi a Belső Föld és középpontjában a kozmikus MAG, melyben Életfánk gyökerezik; kik a MAG-tudást őrző naga-maga népek, akiknek ősi nyelvéből a magyarok ma is sokat értenek?

Személyes élményeinkkel, a modern és az ősi Peru mesés világán át hívjuk egy különleges utazásra, térben és időben...

Adatok

Kötésmód: 
fűzve
Oldalszám: 
295
Kiadás dátuma: 
2022
Méret: 
13x20

Kedvenc kategóriák

Cookies