Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A pók - Skandináv krimik
- 9%

A pók - Skandináv krimik

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
480 oldal
Kiadás dátuma: 
2023
Három év telt el azóta, hogy Saga Bauer megkapta a képeslapot, amelynek írója megfenyegette Joona Linnát, és Saga kezébe helyezte a felügyelő megmenekülésének egyetlen lehetőségét. Mivel az idő telt, és nem történt semmi, a dolog...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Három év telt el azóta, hogy Saga Bauer megkapta a képeslapot, amelynek írója megfenyegette Joona Linnát, és Saga kezébe helyezte a felügyelő megmenekülésének egyetlen lehetőségét. Mivel az idő telt, és nem történt semmi, a dolog jelentéktelen riogatássá törpült, és lassacskán kezdett feledésbe merülni. Egészen mostanáig. Az egykori kapellskäri koleratemetőben ugyanis egy szinte teljesen lebomlott holttestet találnak egy zsákban, és a gyilkosság helyszínéről előkerül egy hófehér töltényhüvely. Hamarosan világossá válik, hogy a kegyetlen elkövető bonyolult rejtvényeket ad fel a rendőrségnek, lehetőséget nyújtva nekik arra, hogy véget vessenek a gyilkosságsorozatnak. Joona Linna és Saga Bauer minden erejét latba vetve küzd, hogy az összes apró részlet a helyére kerüljön, és megmenthessék a kiszemelt áldozatokat. A harc az ismeretlennel azonban egyre kétségbeesettebbé válik. Lehet, hogy ezt az ámokfutást képtelenség megfékezni? Talán már foglyul is ejtette őket a Pók hálója?

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
480 oldal
Kiadás dátuma: 
2023
Méret: 
20 x 14 cm

A szerzőről

Lars Kepler- Az álnév egy házaspárt takar, Alexandra Coelho Ahndorilt és Alexander Ahndorilt. Lars tisztelgés a svéd krimi szerző, Stieg Larsson előtt, aki inspirálta a párost, hogy krimiket írjanak. A Kepler név Johannes Kepler (1571-1630) német tudóstól származik. Már mindketten elismert írók voltak, amikor együtt megalkották a világsikert elért Joona Linna-sorozatot. A sorozat több mint tizenötmillió példányban kelt el, és negyven nyelvre fordították le.

Kedvenc kategóriák

Cookies